Neka vaša kosa bude vaš najlepši ukras u novogodišnjoj noći: Top pet frizura uz stručne preporuke profesionalne frizerke

11.12.2023

19:07

0

Autor: K. B.

Saveti iskusne frizerke iz beogradskog salona garantuju da ćete zablistati u najluđoj noći

Neka vaša kosa bude vaš najlepši ukras u novogodišnjoj noći: Top pet frizura uz stručne preporuke profesionalne frizerke
Frizura - Copyright Privatna arhiva

U susret novogodišnjim proslavama, želimo da vam pomognemo da zablistate sa savetima iskusne profesionalne frizerke, Danijele Crnčević. Sa 15 godina iskustva u salonu na Bežanijskoj kosi, ona deli svoje tajne za savršene frizure koje će vas istaknuti u masi.

1. Polu-visoki rep

Privatna arhiva
 

Idealno rešenje za sofisticiran izgled s dozom ležernosti. Danijela ističe kako ovakva frizura može savršeno kompletirati elegantnu haljinu, ali i nositi uz odelo.

2. Feniranje na četku sa velikim volumenom

Privatna arhiva
 

Ako želite postići glamurozan izgled, ovaj stil feniranja sa velikim volumenom je pravi izbor. Danijela preporučuje upotrebu kvalitetnih proizvoda za volumen i termičku zaštitu kako biste postigli dugotrajan efekat.

3. Ležerna punđa

Privatna arhiva
 

Za one koji biraju udobnost, a istovremeno žele izgledati šik, ležerna punđa je prava opcija. Ova frizura je odlična i za duže proslave, kada vam je potrebno da vam frizura duge bude na mestu, ističe Danijela.

4. Pletenica rep

Privatna arhiva
 

Pletenica u kombinaciji s repom pruža igru tekstura i izgleda izuzetno moderno. Prema rečima frizerke, ova kombinacija je elegantna i prikladna za različite tipove kose.

5. Blagi talasi sa ravim krajevima

Privatna arhiva
 

Danijela iz salona Katarina ističe kako blagi talasi s ravnim krajevima pružaju neodoljivu notu šarma. Ovaj opušteni stil pogodan je za različite dužine kose i stvara efekat prirodne lepote.

Privatna arhiva
Danijela Crnčević frizerka

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike