Kejt Midlton je zablistala na božićnom spektaklu u snežno belom kaputu - svima je neophodan ove zime

10.12.2023

12:30

0

Autor: K. B.

Kejt Midlton je oduševila javnost svojim nedavnim izgledom na tradicionalnom božićnom koncertu u Londonu, što je izazvalo lavinu pohvala za njen modni odabir

Kejt Midlton je zablistala na božićnom spektaklu u snežno belom kaputu - svima je neophodan ove zime
Kejt - Copyright Profimedia

Ova članica kraljevske porodice je, zajedno sa suprugom, princem Vilijamom, i decom, zablistala u atraktivnom belom kompletu.

Dosad poznata po nošenju haljina i kaputa srednje dužine, Kejt je nedavno prošla kroz modnu transformaciju, prihvatajući nove stilove. Na ovom koncertu je nosila dugačak beli kaput, usklađen s belim kašmirskim džemperom i modernim belim širokim pantalonama visokog struka. Ova modna kombinacija je očarala prisutne svojom svežinom i elegancijom.

Profimedia
 

Uz beli komplet, Kejt je nosila klasične salonke i malu belu torbu, stvarajući sofisticiran izgled. Njena pažljivo isfenirana kosa doprinela je besprekornom dojmu, dok su se atraktivne viseće minđuše i prsten posebno istakli od nakita.

Ovaj koncert je imao poseban značaj za kraljevsku porodicu, jer je označio i prvi dolazak princa Luisa na božićni koncert. Kejt Midlton, inače, pre tri godine započela je novi običaj kraljevske porodice prisustvujući koncertu božićnih pesama u prelepom ambijentu Vestminsterske katedrale. Njen izvanredan modni izbor dodatno je istakao njenu prisutnost na ovom svečanom događaju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike