Omiljene letnje haljine i tokom zime: Saveti modnih influenserki kako da letnju garderobu nosite i kad je hladno (VIDEO)

22.11.2023

17:17

0

Autor: V. I.

Prošetajte svoju letnju garderobu bez straha da ćete se prehladiti

Omiljene letnje haljine i tokom zime: Saveti modnih influenserki kako da letnju garderobu nosite i kad je hladno (VIDEO)
Copyright Profimedia

Svake jeseni većina žena zaranjaju u svoje ormane i pakuje letnje stvari i haljine da bi ih odložile za narednu sezonu. Započinje period vladavine pletiva, teksasa, pantalona i džemper haljina. Ali pre nego što se odreknete svoje omiljene haljine za leto, pogledajte da li može da se iskoristi kao trendi garderoba za zimu. Uz par trkova influenserki sa Tiktoka dobićete više od stvari koje već posedujete.

Kombinacija džempera i suknje

Uvek tražimo nove načine da stilizujemo odeću koju već posedujemo, a korisnica TikTok-a @refrainaria otkrila je vrhunski trik za nošenje letnjih haljina tokom hladnije sezone.

Ona je prvo obukla letnju haljinu, a zatim preko nje stavila grudnjak (koristila je grudnjak sa žicom, ali možete koristiti i sportski model). Zatim je preko oboje navukla džemper.

"Uzmite kraj svog džempera i zavucite ga ispod grudnjaka“, objašnjava ona i dodaje: "Tako ćete dobiti ovaj slatki skraćeni džemperić koji možete nositi preko bilo koje svoje haljine.“ Ona zaključuje da zadnji deo džempera možete da ostavite da visi ili da i njega uvrnete i ugurate u brusthalter.

Što se tiče stajlinga za jesen i zimu, možda bi bilo najbolje da ovo isprobate sa haljinama u dubokim bojama , poput maslinastozelene, ali poslužiute i bilo koja haljinom koju volite da nosite.

 

 

Nigde bez hulahopki

Drugi način da produžite nošenje letnjih haljina i tokom hladnih dana jeste da ih uparite s hulahopkama. OSim klasičnih najlonskih, postoje i toplije opcije koje su zapravo postavljene jer imaju dodatni sloj koji grehe,

U svom TikTok video snimku, Kristina Kačeva pokazuje kako izgleda crna letnja haljina na bretele uparena s obe vrste hulahopki s tim što je sve uparila s crnom mrežastom rolkom i i crnim čizmama koje idu u špic za ultimativni glam izgled.

 

 

Termo ispod, letnje preko

Za ležerniji izgled, letnje haljine navucite preko termo odeće ili terom donjeg veša. Ivi Nikol, tiktokerka iz Australije, pokazala je tu kombinaciju u svom nedavnom videu. Ona počinje tako što navlači termo pantalone, a zatim preko oblači letnju suknju i kardigan koji joj otkriva go sotmak. Pošto ima tople pantalone, ona ne trahuje da će se razboljeti. U drugoj kombinaciji takođe ima termo pantalone a preko nosi haljinu bez bretela i vuneni kaput.

 

@ivy_nicolee Replying to @shilpakarg_______ Yay, dress inspo for all my aussies girlies as its currently so cold rn 🥶 #winteroutfitinspo #australianwinterfashion #australianwinter ♬ Can't Take My Eyes Off You - Original Extended Version - Boys Town Gang

 

Pustite mašti na volju

Druge fašioniste na TikToku smislile su mnoštvo kreativnih načina da svoje haljine ponesu i zimi tako što se obllače slojevito.

Korisnca @dressmelike uparila je crnu mini haljinu s motivom belih cvetića s sa crnim hulahopkama, čizmama, belon košuljom i crnim prslukom. Dodatni šik dala je crna bereta u stilu Francuskinja.

 

 

Korisnica @shanzi_vadie uskladila je svoju haljinu uz belu košulju s kragnom i masivnim pletenim džemperom.

 

 

Za šta god da se odlučite, sigurni smo da će izgledati dobro.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike