Jesen u znaku glumice: Meg Rajan se izjasnila šta misli o viralnom mikrotrendu koji je preplavio TitTok

04.11.2023

11:03

0

Autor: V. I.

Jesen u znaku glumice: Meg Rajan se izjasnila šta misli o viralnom mikrotrendu koji je preplavio TitTok
Copyright Profimedia

Društvena mreža TikTok je preplavljena milionima video-snimaka korisnika opsednutih modom koji rekonstruišu neke od odevnih predmeta iz 80-ih i 90-ih koje je holivudska zvezda Meg Rajan nosila u svojim filmovima. 

To uključuje razne široke pletene džempere, vunene blejzere s naramenicama, komotne pantalone, tatine farmerke, mokasine i šešire koji su se vratili u modu.

 

@claggie I’m actually so excited about 90s fall fashion (and I can’t wait to rewatch these movies). 🍂 #fallfashion #megryan #90s ♬ Dreams - The Cranberries

 

Meg Rajan je za People prokomentarisala video-zapise o njenom jesenjem stilu da ih smatra simpatičnim: "To je najslađa stvar svih vremena. Videla sam slike devojaka koje isprobavaju šešire. Ne znam zašto to ima ikakve veze sa mnom, ali tako je slatko“, kaže 61-godišnja glumica.

 

 

Jesenji mikrotrend nazvan po američkoj glumici se zove "Meg Rayan Fall" odnosno "Jesen Meg Rajan" a odnosi se na estetiku odevanja inspirisanu njenom garderobom u filmovima kao što su "Kad je Hari sreo Sali", "Stigla vam je pošta" i "Besani u Sijetlu".

Profimedia
 

U ovoj šarmantnoj estetici, inspirisanoj pomenutim romantičnim komedijama iz devedesetih godina, dominiraju zemljani tonovi, bogate teksture, glomazno pletivo i predimenzionirani krojevi.

Veliku važnost igraju i modni dodaci poput Meganinih kultnih čokoladnobraon vunenih šešira ili vintage crnih kožnih rukavica, a za da biste potpuno iskopirali ovaj stil, zaronite u orman svoje muške polovine i pokupite njegove pantalone i belu košulju, Sve dopunite mokasinama i sakoom sa XL naramenicama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike