Apsolutni hit sezone: Maksi teksas suknje idu bukvalno uz sve, ističu šta treba, a skrivaju mane

20.10.2023

11:05

0

Autor: V. I.

Bez obzira na to da li volite ležerni ili elegantni izgled, suknja od denima će vam omogućiti da eksperimentišete sa modnim stilovima i izrazite kreativnost u odevanju

Apsolutni hit sezone: Maksi teksas suknje idu bukvalno uz sve, ističu šta treba, a skrivaju mane
Copyright Profimedia

Teksas suknje mogu da se nose u različitim kombinacijama, a ima ih dugih, kratkih, uskih, širokih, s karnerima ili šlicevima. Bez obzira na vaš lični stil, gotovo smo sigurni da možete lako da pornađete teksas suknju koja odgovara vašim prohtevima.

Ove jeseni sve više modnih infiuenserki i poznatih ličnosti viđamo u teksas komadima, s tim što je maksi suknja polako preuzela primat. One najčešće imaju dubok izrez koji otkriva i čizme koje su must have ove sezone. Osim toga ova dužina je savršena za postizanje elegancije i udobnosti.

 

 

Vrlina ovog odevnog predmeta je što možete lako da kombinujete s omiljenim jesenjim komadima. Možete ih nositi s toplim džemperom i čizmama da biste postigli opušten i cosy izgled. Za sofisticiranu varijantu uklopite ih sa bluzom i salonkama.

 

Jesen je takođe godišnje doba koje često zahteva slojevito odevanje. Teksas suknje se sjajno uklapaju i u ovaj koncept a ih nosite sa debeli par čarapa, kombinovati ga sa kožnom jaknom ili izgled začiniti dugačkim kardiganom - mogućnosti su beskrajne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike