Transformacija Adrijane Lime: Vitkija figura i botoks na vidiku, a odelo koje nosi je u trendu ove sezone

04.10.2023

17:13

0

Autor: K. B.

Adrijana Lima, čuvena Brazilka i supermodel, prisustvovala je završnoj reviji na Pariskoj nedelji mode

Transformacija Adrijane Lime: Vitkija figura i botoks na vidiku, a odelo koje nosi je u trendu ove sezone
Copyright Profimedia

Ovaj put je bila posebna gošća revije modne kuće Miu Miu, koja je predstavila svoju kolekciju ženske odeće za proleće/leto 2024. godine. Lima je zablistala i izgledala je kao da je u najboljim danima svoje karijere.

Njen stajling bio je apsolutno u skladu s aktuelnim modnim trendovima. Nosila je ležernu punđu, što je jedan od predloga stilista za ovu sezonu. Odelo koje se sastojalo od klasičnog sakoa i modernih pantalona bilo je u elegantnoj sivoj boji, koja je trenutni hit i ove jeseni, simbolizujući neprolaznu eleganciju.

Profimedia
 

Poseban detalj na reveru sakoa bio je izvanredno osmišljen, a način na koji je Adrijana Lima nosila jednostavnu košulju bio je izuzetno šik. Njenoj kombinaciji dodat je diskretan dekolte, a torba koju je nosila bila je u skladu s najnovijim modnim trendovima, što je privuklo pažnju kako modnih influensera tako i ljubitelja stila.

Slavna manekenka je još jednom pokazala svoju neospornu modnu veštinu, te je bila teško nadmašiti. Ipak, u poslednje vreme, mnogi su izrazili zabrinutost zbog njenih tretmana botoksa, što je dovelo do promena na njenom licu. Iako su neki primetili promene, izgleda da se Adrijana Lima, koja ima 42 godine, približava prirodnijem izgledu u poređenju sa slikama od pre nekoliko meseci.

Profimedia
 

U komentarima o njenim promenama izgleda, može se primetiti da su neki izrazili mišljenje da je "njeno vreme prošlo", što je odraz diskriminacije prema ženama. Međutim, izgleda da Adrijana Lima tek započinje novo poglavlje u svom životu i karijeri, a budućnost će pokazati kako će se odvijati njena transformacija. Nadamo se da će umerenost biti ključna u svemu što radi i da će i dalje očaravati svojom prisutnošću u modnom svetu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike