Kim Katral se pojavila na Nedelji mode u Parizu u izdanju dostojnom Samante iz najboljih dana: Koža i stav samouverene žene

29.09.2023

12:12

0

Autor: K. O.

Posle 10 godina Kim je iz prvog reda pratila modni događaj

Kim Katral se pojavila na Nedelji mode u Parizu u izdanju dostojnom Samante iz najboljih dana: Koža i stav samouverene žene
Copyright Profimedia

Njena javna pojavljivanja poslednjih godina su retka. A kada su modni događaji u pitanju prošlo je tačno 10 godina od poslednjeg pojavljivanja Kim Katral. Poslednji put, 2012. godine gledala je reviju Filipa Trejsija u Londonu, a sinoć su je kamere zabeležile u Parizu.

Čuvena glumica došla je na reviju modne kuće Balmain na Nedelji mode u Parizu i zauzela svoje mesto među brojnim poznatim zvanicama.

Na modni šou Balmain stigla je u kreaciji upravo ove modne kuće. U masivnom i moćnom kožnom kostimu i sa torbom od istog materijala mnoge je podsetila na Samantu Džouns, čuveni lik koji je tumačila u kultnoj seriji "Seks i grad" jer to je taj stil, ali i stav moćne samouverene žene.

Kim je sa prijateljem Raselom Tomasom zauzela mesto u prvom redu odakle je pratila modni šou čuvene dizajnerske kuće. Svoje impresije podelila je i na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

 

A poslednjih meseci ne prestaje da se priča o njenom povratku u drugoj sezoni serije "And just like that", nastavku kultne serije "Seks i grad." Doduše, samo na kratko, ali dovoljno da se zatalasa javnost.

Interesantno je i to što je njeno pojavljivanje na reviji u Parizu prokomentarisala i sama Kandis Bušnel, koautorka serije "Seks i grad" napisavši na Instagramu: "Predivna".

Profimedia
 

Posle dve i po decenije od stvaranja lika Samante Džouns, zanimljivo je to što je Kim više puta isticala da ju je uloga koja joj je donela neverovatnu slavu i uspeh, mnogo koštala, kako godina života, tako i majčinstva.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike