Kim Katral za 60 sekundi pojavljivanja u seriji "Seks i grad" dobila astronomski honorar (FOTO/VIDEO)

26.08.2023

07:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Izgovorila je samo 20 redova scenarija

Kim Katral za 60 sekundi pojavljivanja u seriji "Seks i grad" dobila astronomski honorar (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Povratak Samante Džons u “Seks i grad” dugo se čekao i najzad se i dogodio. Kim Katral pojavila se u velikom finalu druge sezone serije “I tek tako”, nastavka kultne serije “Seks i grad”.

Profimedia
 

Verovali ili ne, za samo šezdeset sekundi, glumica je uzela vrtoglavu svotu novca. Američki mediji pišu da je slavna plavuša za jedan dan rada na seriji dobila neverovatnih milion dolara. Ona je na ekranu 60 sekundi, sa 20 izgovorenih redova - što znači da je zaradila ogromnih 16.666 dolara po sekundi scene, ako je navedena cifra tačna.

 

 

Posebno nije želela da vidi Saru Džesiku Parker

Kim je dobila poziv od izvršnog direktora HBO produkcije lično, koji ju je zamolio da se makar na trenutak vrati u seriju i da kaže iznos koji želi da dobije za svoje pojavljivanje.

Nije želela da se pojavi na setu, niti da se sretne sa svojim koleginicama, sa kojima je godinama radila na seriji i filmu, a posebno nije želela da vidi Saru Džesiku Parker, sa kojom je već dugo u sukobu.

Profimedia
 

Zato je scena sa Samantom snimljena odvojeno – u kolima, dok navodno razgovara telefonom sa Keri Bredšo. Ona joj tada saopštava da kasni na avion i da se neće pojaviti na unapred obećanom skupu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike