Kim Katral je sećanje na pokojnu majku ohrabrilo da obuje Samantine cipele! Detalji iza pojavljivanja u seriji „I tek tako..." (FOTO/VIDEO)

31.08.2023

07:45

0

Uprkos drami sa Sarom Džesikom Parker, pronašla je način kako da se odazove na poziv, pa i „masno" zaradi

Kim Katral je sećanje na pokojnu majku ohrabrilo da obuje Samantine cipele! Detalji iza pojavljivanja u seriji „I tek tako..." (FOTO/VIDEO)
Kim Katral - Copyright Profimedia

Kim Katral publika dan-danas obožava kao Samantu Džouns - koju je igrala u seriji „Seks i grad". Njeno odsustvo iz ostvarenja „I tek tako..." bilo je, zato, veoma osetno. To se umnogome promenilo pošto se nedavno pojavila na nešto više od minuta, pa i uzela honorar od 1,69 miliona dolara.

Uprkos ogromnoj drami koju je imala sa Sarom Džesikom Parker (Keri Bredšo), a tako i Kristin Dejvis, Sintijom Nikson (Šarlot i Mirandom)... Odazvala se pozivu, a sve zbog, prenose tamošnji mediji, sećanja na to kakva žena je njena pokojna majka bila.   

 

 

Rekla je „da", naime, najpre zato što sa čuvenom SJP nije morala da snima jedan na jedan. Svoju reč na taj način nije pogazila, niti je promenila stav spram koleginice, a što se posla tiče - udovoljila je brojnim fanovima, a onda i profitirala.

- Za mene, ženu u šezdesetim, najveći je izazov da ostanem relevantna, nastavim da radim, da imam šta da kažem. A moj idol je uvek bila moja majka (Gledis Šejn Bo, bez koje je ostala prošle godine u decembru, a koja joj je, prema napisima „Mirror-a" dala snagu da uradi ono u šta su mnogi sumnjali da će). Iako nikad nije uspostavila posebnu vezu s poslom koji bi je činio srećnom, često je bila depresivna, dugo sama, taj njen neki duh... Nikada je nije napustio. I to je prenela na mene. Hvala joj što me je naučila kako da se branim i da ne dozvolim drugima da upravljaju mojim narativom. To je važno, posebno u mladosti - objašnjavala je za „Vogue Greece", a prihvativši poziv za „I tek tako...", upravo je to i postigla.

Ostala je relevantna, potvrdila još jednom što je tako uspešna, a njen duh zbog toga nije patio. Kao što bi nekada Šejn, sad je ona, u stvari, stisla zube, postavila svoje granice i ponovo „obula Samantine cipele", pa i na 71 sekundu. 

Podsetimo, Kim je sa Sarom bila „ušla u posebno veliku vatru" u februaru 2018. godine kada joj je koleginica javno izjavila saučešće povodom smrti brata Krisa. Odmah ju je prozvala za „fejk reči podrške" kojima je „pokušala da skrene pažnju na sebe usred njene patnje".

- Ne treba mi tvoja podrška u ovo tragično vreme. Majka me je danas pitala: „Kad će ta Sara Džesika Parker, licemer, da te ostavi na miru?" Tvoje konstantno javljanje je bolni podsetnik na to koliko si bila i ostala okrutna. Da budem kristalno jasna, ako do sada to nisam bila, ti mi nisi porodica. Prijateljica. Tako da, pišem ti da ti predočim poslednji put da prestaneš da koristiš našu tragediju kako bi održala svoju sliku „dobrice" - poručila joj je Katralova bila onda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike