Koliko su zvezde kultne serije potrošile na botoks i filere prema rečima plastičnog hirurga?

15.07.2023

10:59

0

Autor: K. O.

Suma je impozantna, a šta mislite koja je najmanje, a koja najviše?

Koliko su zvezde kultne serije potrošile na botoks i filere prema rečima plastičnog hirurga?
Seks i grad - Copyright Profimedia

Dvadeset pet godina prošlo, maltene za tren oka, od premijere filma „Seks i grad“ 1998. godine.

Zvezde (i likovi) hit serije HBO romantične komedije — Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kim Katral i Kristin Dejvis — naizgled su graciozno ostarile u poslednje dve decenije.

Ali plastični hirurg iz Njujorka dr Ričard Vestrejh tvrdi da su neki od glumaca uspešno sačuvali svoje likove botoksom i filerima.

„Njihovi fanovi će videti da su ove žene veoma dobro ostarile više od 20 godina“, rekao je nedavno za Sun.

Vestrajh veruje da je poznata četvorka „verovatno potrošila do 320.000 dolara“ na botoks i filere kako bi sprečila nastanak bora.

Sara Džesika Parker (58) koja  tumači glavni lik, kolumnistkinju Keri Bredšo, koja voli modu, ali nesrećnu u ljubavi — sve od pilot epizode, potom ​u filmovima, pa u nastavku serije i aktuelnoj spinoff seriji, „I baš tako“.

Profimedia
 

Vestrajh je mislio da zvezda serije verovatno nije dobila nikakvu kozmetičku operaciju; međutim, ostavio je otvorenim da je možda uradila operaciju nosa.

Takođe je sugerisao da je mogla da se podvrgne injekcijama punjenja za usne, ali nije bila „veoma teška na botoksu“, dok je dodatno spekulisao da je filer za usne moguć.

„Mislim da ona dobro stari i da zapravo nema mnogo problema sa opuštenošću kože ili tonu dubokih bora“, primetio je lekar, dodajući da je mogla da troši oko 4.000 dolara godišnje u poslednjih 20 godina.

Parker se prošlog meseca pojavila u radio programu Hauarda Sterna i rekla da nije imala plastičnu operaciju kada je bila mlađa.

„Znate, propustila sam fejslifting“, rekla je. „Koji se preporučuje kad imate otprilike 44 godine.

U međuvremenu, Kim Katral (66) kao Samanta Džons imala je nešto drugačiji pristup prema doktoru. Možda je trošila oko 5.000 dolara godišnje na injekcije, tvrdi plastični hirurg.

Profimedia
 

Ali, pretpostavio je da zvezda „Glamuroznih“ i „Kako sam upoznala tvog oca“ nije dobila potpunu operaciju lica.

„Kim počinje da razvija punoću lica, gde počinje da izgleda natečeno“, rekao je o glumici. „Ona je verovatno imala najviše zahvata među svojim kolegama.

Kim je branila svoju upotrebu botoksa i injekcija u junskom intervjuu za britanski Sunday Times.

„Sada sam u svojim 60-im godinama i borim se protiv starenja na svaki mogući način“, rekla je. „Postoje fileri, botoks, ima toliko stvari koje možete da istražite i probate i vidite da li je za vas.

Što se tiče 57-godišnje Sintije Nikson, koja glumi oštrog advokata Mirandu Hobs, Vestrajh je sugerisao da je možda imala botoks, iako „nikada zapravo nije imala strašne bore na čelu“.

On je naveo da je dobitnica Emija, Gremija i Tonija mogla da uradi malo posla u njenom „namrštenom delu između obrva.

Profimedia
 

Glumica koja igra Šarlot Jork, Kristin Dejvis u međuvremenu je priznala da je ranije koristila botoks i filere na čelu i drugim delovima lica.

Prema Vestrajhovim rečima, Dejvis (58) je dobijala injekcije i primala botoks dosledno tokom decenija.

„Definitivno je imala rinoplastiku kada je bila mlađa i pre nego što je postala poznata“, takođe je tvrdio doktor. „Kristin ne radi onoliko koliko Kim, ali definitivno radi više od druge dvoje (Parker i Nikson).“

To je košta oko 5.000 dolara svake godine tokom dve decenije, rekao je on.

Dejvisova je ranije govorila protiv maltretiranja sa kojim se suočavala u vezi sa svojim kozmetičkim procedurama, podsećajući da su je onlajn trolovi „nemilosrdno ismevali“ zbog korišćenja filera i rekavši da je „plakala zbog toga“.

Profimedia
 

„Teško je u svakom trenutku biti suočen sa svojim mlađim ja“, rekla je Dejvis za Telegraf u junu.

"I izazov je zapamtiti da ne morate tako da izgledate“, dodala je ona. „Internet želi da to učinite – ali ni oni to ne žele. Veoma su konfliktni."

Dejvis je dalje otkrila da je uzimanje filera bilo i „dobro“ i „loše“ za nju, piše Njujork Post.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike