Sara Džesika Parker prvi put otvoreno o koleginici iz serije: Otkrila zašto je nisu zvali da snima nastavak i čime ju je povredila

04.06.2022

16:47

0

Kako je istakla, niko joj nikad takve reči nije uputio

Sara Džesika Parker prvi put otvoreno o koleginici iz serije: Otkrila zašto je nisu zvali da snima nastavak i čime ju je povredila
Sara Džesika Parker Kim Katral - Copyright AP/Joel Ryan/Matt Sayles

Kada je najavljeno da će se snimati nastavak serije "Seks i grad", pod nazivom "I tek tako", te obelodanjeno da u tom projektu neće učestvovati Kim Katral, koja je tumačila lik Samante Džouns, krenule su razne spekulacije.

Kim je nedavno otkrila da nije bila ni pozvana da snima seriju, a sada je Sara Džesika Parker, glumica i producentkinja, otkrila sve o njihovom odnosu.

Profimedia
 

Poznato je da su se pojavljivale razne priče o tome da su se njih dve svađale, te je čak Kim i napala Saru Džesiku nakon što joj je ona uputila saučešće kada joj je preminuo brat.

- Teško mi je da pričam o situaciji sa Kim jer sam bila oprezna i nisam htela da kažem ništa neprijatno. Ne želim da vodim tako kompleksne razgovore na ovaj način - započela je Sara Džesika Parker, pa nastavila:

- Bolno je kad ljudi pričaju o ovome kao o svađi. Nikad nisam rekla nešto svadljivo o bilo kome s kim sam radila. Nema svađe. Nema javne zavade ni optužbi s moje strane. Samo želim da prestane da se o tome govori na taj način jer to ne odražava stvarnost. Samo je jedna osoba govorila.

Profimedia
 

Glumica smatra da je razlaz sa Kim Katral počeo 2017. kad se razmatralo snimanje trećeg "Seks i grad" filma, do kojeg nije došlo zbog zahteva koji je Kim postavila.

- Nismo snimili film jer nismo želele da ga uradimo bez Kim. Jesmo li bile razočarane? Jesmo. Ali to se događa - rekla je Sara Džesika.

Profimedia
 

- Dosta se pričalo o njenom viđenju snimanja serije. Nije na meni da kažem da nije u pravu, ali ne delimo istu perspektivu. Godinama na setu sam se trudila da budem pristojna prema svima, brinem o ljudima, poslodavcima, ali i ljudima za koje se osećam odgovornom kao producentkinja. Niko nikad nije tako govorio o meni. Pa mi je to izrazito bolno.

Iako svesna značenja Samantine uloge i maestralnog izvođenja Kim Katral, odlučila je da mogu da nastave i bez nje.

Profimedia
 

- Ona je pridonela uspehu originalne serije. Njeno tumačenje te uloge je bilo predivno. Ali nismo je pozvali da učestvuje u ovom jer je jasno pokazala da to nije nešto što želi, te nama nije više bilo prijatno. To nije udarac njoj, već lekcija. Ako neko javno govori o tome da nešto ne želi da radi - mi to čujemo - zaključila je Parkerova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike