Dve modne kombinacije Blejk Lajvi iz Njujorka samo su potvrdile njen status modne ikone: Od zlatnog glamura do razigranog "Šanela"

12.09.2023

15:32

0

Autor: K. O.

Odavno je nismo videli u nekom glamuroznom izdanju

Dve modne kombinacije Blejk Lajvi iz Njujorka samo su potvrdile njen status modne ikone: Od zlatnog glamura do razigranog "Šanela"
Copyright Profimedia

Ona je višestruka mama, rodila je četvoro dece, a i dalje izgleda spektakularno. Iako je u poslednje vreme retko viđamo maksimalno sređenu, poznata glumica Blejk Lajvli pojavila se na reviji proleće/leto 2024. Majkla Korsa u Bruklinu na Njujorškoj nedelji mode i pokazala zašto ponosno nosi titulu modne ikone.

Za ovu priliku onda je odabrala svetlucavi kombinezon nadahnut sedamdesetim godina. Pokazala je svoju sjajnu figuru i naravno, istančan ukus za modu.

Profimedia
 

Samo dan kasnije, Blejk je demonstrirala još jedan sjajan stajling prilikom odlaska sa suprugom Rajanom Rejnoldsom na večeru u italijanski restoran Emilio's Ballato u Njujorku. Tamo im se pridružilo slavno društvo, uključujući Tejlor Svift, Điđi Hadid, Zoe Kravic koja je došla sa dečkom Čeningom Tejtumom.

Profimedia
 

36-godišnja Blejk izgledala je neverovatno u razigranoj plavo-žutoj mini "Šanelovoj" haljini, a nosila ju je ispod šik dužeg plavog sakoa od buklea.

Nastavljajući u plavom tonu, glumica je imala neboplavu torbicu prebačenu preko ramena, te je dodala nekoliko centimetara parom blistavih ružičastih štikli.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike