Ikonični stil Dženifer Lopez: Zmijski dezen i rese na Nedelji mode (FOTO)

10.09.2023

12:03

0

Autor: K. B.

Dženifer Lopez je zablistala na Nedelji mode u Njujorku

Ikonični stil Dženifer Lopez: Zmijski dezen i rese na Nedelji mode (FOTO)
Džej Lo - Copyright Profimedia

Pevačica je prisustvovala modnoj reviji brenda "Coach" za proleće-leto 2024. godine u četvrtak i zauzela prvo mesto u redu između glavne urednice Voga, Ane Vintur, i glavnog urednika britanskog Voga, Edvarda Eninfula. Iako ima punih 54 godine, izgleda bolje nego ikad, a njen izgled je oduševio prisutne. Važno je napomenuti da je Lopez imenovana za globalnog ambasadora brenda "Coach" 2019. godine, preuzimajući tu ulogu od Selene Gomez, koja je bila ambasador ovog luksuznog brenda od 2016. godine.

Profimedia
 

Na modnom događaju, Dženifer Lopez je nosila izvanredan stajling koji se isticao. Sa visokom i neurednom punđom koju je kreirala slavna frizerka Irinel de Leon, pevačica i glumica je nosila predimenzioniranu jaknu od antilopa s resama na rukavima. Takođe je nosila čizme od zmijske kože koje su išle do kolena, srebrne minđuše i srebrnu torbu od brenda Coach. Dodatno je upotpunila svoj izgled belim Fendi naočarima za sunce.

 

 

Njene svetle i sjajne nokte boje lavande je kreirao poznati manikir Tom Bačik. Dženifer je delila trenutke sa događaja na svom Instagram profilu, a posebno se istakla na jednoj slici gde se nasmejala dok je pozirala u svom elegantnom autfitu na stepeništu. Takođe je podelila video na kojem pozira na događaju, dok je u pozadini svirala njena pesma "Jenni from the Block".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike