Pre nego što je upoznao Blejk, Rajan Renolds je imao aferu sa još jednom plavušom: Poznata glumica prevarila dečka sa njim!

24.02.2023

06:45

0

Čak joj je poklonio i sat, ali je ona na kraju donela konačnu odluku o njima

Pre nego što je upoznao Blejk, Rajan Renolds je imao aferu sa još jednom plavušom: Poznata glumica prevarila dečka sa njim!
Rajan Renolds - Copyright Profimedia

Rajan Renolds važi za velikog holivudskog zavodnika. Danas je u srećnom braku sa suprugom Blejk Lajvli, sa kojom je nedavno dobio četvrto dete, ali ona nije prva glumica koja mu je zapala za oko.

Melisa Džoan Hart, koju gledaoci u Srbiji najbolje znaju po seriji "Sabrina - veštica tinejdžerka", ispričala je kako je upoznala Rajana i šta se među njima dešavalo.

Ona je, naime, na jednom događaju upoznala Rajana Renoldsa i glumca Krisa Vilijama Martina, poznatijeg kao Korki Martin. 

Profimedia
Melisa Džoan Hart

Sa Korkijem je počela da se zabavlja, a sa Rajanom je snimala film "Sabrina - veštica tinejdžerka", nekoliko godina pre nego što je počela da radi na poznatoj seriji.

Rajan je u filmu tumačio lika u kog se ona zaljubljuje, a Hartova je priznala da joj je žao što se nije više prepustila njemu.

- Bili smo bliski i slatki. On je bio divan, jako dobar momak. Nije bio onaj Rajan kog danas svi znaju. U to vreme sam ja imala dečka - pričala je ona, pa dodala:

Profimedia
Rajan Renolds

- Sigurna sam da bi Rajan bio sjajan dečko. Možda je trebalo da se više potrudim. 

Poslednjeg dana snimanja filma, Melisa je uradila nešto neočekivano za nju.

- Jurila sam ga do automobila, poljubila i to se završilo tako što smo se ljubili cele večeri. Poklonio mi je sat. Morala sam da pozovem tadašnjeg dečka da mu sve objasnim - ispričala je ona, pa dodala zašto među njima nije uspelo:

- Došao je u Njujork da me poseti. Mislim da je želeo nešto više, ali sam ja odlučila da ostanem sa tadašnjim dečkom - zaključila je ona.

Profimedia
Melisa Džoan Hart

Melisa je od 2003. godine srećno udata za muzičara Marka Vilkersona, sa kojim ima trojicu sinova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike