Blejk Lajvli ovom režimu duguje savršenu liniju i posle četiri porođaja: Njena bikini dijeta isključuje sledeće namirnice

12.06.2023

06:38

0

Autor: K. O.

Najbolje od svega što kaže da nije gladna dok je na ovom režimu ishrane

Blejk Lajvli ovom režimu duguje savršenu liniju i posle četiri porođaja: Njena bikini dijeta isključuje sledeće namirnice
Blejk Lajvli (3) - Copyright AP/Evan Agostini

Leto samo što nije stiglo, a mnoge dame (ali i jači pol) i dalje nisu dostigli svoju željenu figuru. Blejk Lajvli je dama koja ima savršenu figuru, što je sigurno izazov posle četiri trudnoće.

Zbog toga je mnogim ženama inspiracija, pogotovo što se posle svih porođaja brzo vratila u formu.

Svakako da je to proizvod rigorozne ishrane i treninga, a na njenom svakodnevnom jelovniku ne nalaze se samo dve stvari - gluten i soja.

- Ne jedem gluten i soju. Kada izbacite soju, shvatite da ne jedete prerađenu hranu. To sam prvi put učinila za snimanje filma "The Shallows". Dakle, nema prerađene hrane i treba puno vežbati - rekla je.

Profiedia
 

A koliko god vam se činilo da je lako izbaciti ove namirnice, upravo joj je režim bez soje bio najizazovniji deo procesa.

- Na prvi pogled čini se da je to lako, ali onda shvatite da se soja nalazi u svemu. Čak i ako je reč o zdravoj, celovitoj, organskoj hrani, u njoj ima soje - dodala je i upozorila druge da će se verovatno i sami uveriti koliko je to teško.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

A najbolji deo njene dijete je taj što nikada nije gladna.

- I dalje jedem šećer, ali sam sa svime umerena. Treba pronaći ravnotežu, konzumirati ugljene hidrate i povrće. Ja volim pirinač i suši - napomenula je.

P hoto by Evan AgostiniInvisionAP
 

Tokom dana slavna glumica ima četiri obroka, tako da nema ni reči o izgladnjivanju.

- Nikad u životu nisam bila u tako dobroj formi kao nakon porođaja. Žena mora da obezbedi svom telu hranjive materije, mora se brinuti za sebe, odnosno zdravo se hraniti - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike