Kako je Adrijana Lima uzbudila Veneciju: Promena izgleda i kontroverzna haljina glavna su tema (FOTO)

03.09.2023

11:05

0

Autor: K. B.

Iako je njen izgled i stil oblačenja uvek privlačio pažnju, ovog puta je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama

Kako je Adrijana Lima uzbudila Veneciju: Promena izgleda i kontroverzna haljina glavna su tema (FOTO)
Copyright Profimedia

U Veneciji se tradicionalno održava Mostra, gde imamo prilike da uživamo u premijerama novih filmskih ostvarenja, ali i u glamuroznom crvenom tepihu, što je sama po sebi spektakl. Adrijana Lima, brazilski supermodel, nije propustila ovu priliku i stigla je u Veneciju kako bi prisustvovala projekciji filma "Maestro".

Međutim, njeno izdanje sinoć nije prošlo neprimećeno. Lepa manekenka je odabrala dugu haljinu svetlozlatne boje sa dubokim dekolteom, otvorenim leđima i manjim šlepom. Iako je njen izgled i dalje privlačan, mnogi su smatrali da odabir boje haljine nije najbolji za njenu blagu put, a i sam kroj haljine nije bio najpogodniji za njenu figuru.

Profimedia
 

Adrijana Lima je svoju pojavu dodatno oplemenila velikim nakitom sa crvenim detaljima i crnim sandalama sa kaišićima. Njena frizura bila je jednostavna - ravna, duga kosa i svečana šminka.

Iako je 42-godišnja Adrijana suočena s glasnim kritikama na račun svog izgleda u prošlosti, ovog puta nije bila izuzetak. Društvene mreže su eksplodirale komentarima, od kojih su neki kritički ocenjivali njen izbor stajlinga, dok su drugi isticali da se promenila.

Profimedia
 

Neki od komentara na društvenim mrežama uključivali su: "Kakva je ovo sintetika?", "Haljina izgleda stvarno jeftino", "Šta se dogodilo s njom, zašto ovako izgleda?", "Nisu lepe ni ona ni haljina", "Ovo je tako neuspeo pokušaj plastične operacije", ali i afirmativne komentare poput "Da, drugačije izgleda, ali je i dalje prelepa žena."

Adrijana Lima je u prošlosti govorila o kritikama na račun svog izgleda i trudu da prihvati promene na sebi. Nakon tri porođaja, suočava se s izazovima očuvanja svog tela i samopouzdanja. U intervjuu za magazin "People" u aprilu, istakla je da svakodnevno radi na prihvatanju sebe i promenama koje dolaze s godinama, te da se trudi da se podseća da je samo ljudsko biće koje uči i raste.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike