Najprovokativnije izdanje na filmskom festivalu u Veneciji: Ova haljina je obeležila prvu noć (FOTO)

31.08.2023

15:31

0

Autor: K. B.

Ovo izdanje Elize Vizari je nesumnjivo privuklo svu pažnju i stvorilo pravu modnu senzaciju

Najprovokativnije izdanje na filmskom festivalu u Veneciji: Ova haljina je obeležila prvu noć (FOTO)
Copyright Profimedia

Prvo veče Filmskog festivala u Veneciji je ispraćeno sa svetlom reflektora i glamurom na crvenom tepihu. Ovaj festival, jedan od najstarijih i najprestižnijih filmskih događaja u Evropi i svetu, privlači pažnju kako filmske industrije, tako i modne scene. I dok se filmske premijere odvijaju unutar festivala, na crvenom tepihu se takođe odigrava pravi modni spektakl.

Profimedia
 

Ovog puta, pažnju je privukla mlada italijanska glumica Eliza Vizari, koja je došla na premijeru filma "Comandante" obučena u izazovnu haljinu koja je nesumnjivo obeležila veče. U haljini potpisanog brenda Armani, ova 21-godišnjakinja je demonstrirala hrabro i provokativno izdanje. Kreacija je bila deo prozračne lepršave bele šljokaste tkanine, ukrašena crnim šarama koje su se slivale prema dole, naglašavajući njenu figuru.

Profimedia
 

Ono što je sigurno privuklo najviše pažnje je dubok dekolte haljine, koji je otkrio velik deo njene kože. Grudi su bile izložene pogledima, dajući haljini senzualnu notu. Uz to, haljina je imala i delimično gola leđa, dodajući još jedan element elegancije i hrabrosti.

Profimedia
 

Eliza je svoj izgled kompletirala jednostavnim elegantnim sandalama s kaišićima i dijamantskim naušnicama. Njena šminka je bila naglašena, s posebnim fokusom na očima, dodajući jaku i seksi dimenziju njenom izgledu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike