Modni fijasko na crvenom tepihu: Noćna mora i halucinacija na filmskom festivalu u Veneciji

02.09.2023

12:05

0

Autor: K. B.

Kada počne sezona velikih filmskih događaja i festivala, jedna stvar je neizbežna - modna apokalipsa na crvenom tepihu

Modni fijasko na crvenom tepihu: Noćna mora i halucinacija na filmskom festivalu u Veneciji
Copyright Profimedia

Tokom poslednjih deset godina, videli smo raznovrsne modne izazove, od provokativnih izdanja i nepotrebnog izlaganja tela, do kreacija koje izgledaju kao proizvod halucinacija. Ni filmski festival u Veneciji nije izuzetak kada je reč o modnim katastrofama koje često prate takve događaje.

Ana Raibero, popularna gejming kreatorka koja se bavi video-igricama, nije najbolje razumela pravila crvenog tepiha u Veneciji. Pre nego što je stigla na filmski festival, Ana je bila na Gamescomu, sajmu video-igara u Nemačkoj, gde je prisustvovala velikoj prezentaciji najiščekivanije igre godine, "Starfield". Međutim, umesto da se pridržava elegantnog stila koji priliči ovom prestižnom događaju, Ana je odabrala neon kostim koji je kombinovao elemente iz video-igara, uključujući i Minecraft, stvarajući neobičan i upadljiv izgled.

Profimedia
 

Njen kostim, koji je više odgovarao Noći veštica ili maskenbalu nego prestižnom festivalu, privukao je pažnju na crvenom tepihu Venecije. Dok su pored nje prolazile dame u najlepšim haljinama ove godine, Ana Raibero je izgledala kao izvanredna pojava, ali ne nužno na pozitivan način.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike