Bila je mis Italije, sada se oglušila o modna pravila i briljirala: Nekadašnja Bond devojka u haljini od 10 kg!

31.08.2023

09:17

0

Autor: K. O.

Spektakularno izdanje ovogodišnje kume Mostre

Bila je mis Italije, sada se oglušila o modna pravila i briljirala: Nekadašnja Bond devojka u haljini od 10 kg!
Copyright Profimedia

Sinoć je svečano otvoren jubilarni, 80. po redu Filmski festival u Veneciji, pa iako se dešava pod nešto izmenjenim okolnostima, crveni tepih je i ovog puta bio stecište glamura. 

Za kumu ovogodišnje Mostre izabrana je slavna italijanska glumica Katerina Murino, a ona je, kako to i red nalaže, među prvima zakoračila na crveni tepih na premijeru filma "Comandante".

Nekadašnja misica pobrala je sve komplimente u haljini teškoj čak 10 kilograma!

Njenu prelepu crvenu toaletu potpisuje brend Armani, a ona se usudila ono što mnoge izbegavaju - da se crvenim tepihom prošeta u crvenoj haljini.

Iako se o pravila oglušila izgledala je senzacionalno! Crvena joj stoji odlično, pa je Katerina bila elegantna i sofisticirana.

Profimedia
 

Reč je o toaleti jednostavne forme, otkriva ramena, a od struka do poda se širi u A kroju. Dodatni glamur dale su joj šljokice i sitni volani.

U svoju modnu priču savršeno je uklopila zlatnu ogrlicu u obliku zmije koja je zaista efektan detalj.

Dodala je i prstenje, narukvicu i minđuše iz istog kompleta, a kosu je začešljala unazad, blago je natapirala i uvila u ležerne talase.

Katerina je 2006. godine ponela titulu mis Italije, a iste godine je bila i Bondova devojka u filmu "Casino Royale", prvom u kome je Danijel Krejg preuzeo ulogu slavnog agenta.

Profimedia
 

Trenutno živi i radi u Parizu sa svojim partnerom i njihovim sinom, a nije samo zvezda na Starom kontinentu, već i u Kini i Bolivudu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike