Stilizovana i na odmoru: Dženifer Lopez u efektnom izdanju dok krstari obalama Amalfija

11.08.2023

12:07

0

Autor: K. O.

Još jedno sjajno izdanje latino zvezde

Stilizovana i na odmoru: Dženifer Lopez u efektnom izdanju dok krstari obalama Amalfija
Copyright Profimedia

Posle proslave 54. rođendana, Dženifer Lopez doputovala je u Evropu. Naime, ona obilazi italijansku obalu u društvu prijatelja.

Nakon što su je paparaci snimili kako obavlja kupovinu u radnjama luksuznih brendova u Parizu, Dženifer se uputila na glamuroznu jahtu kojom plovi duž obale Amalfija.

Slavna glumica i pevačica poslednjih dana uživa na odmoru u Evropi u kojoj se nalazi bez dece i supruga Bena Afleka koji ove dane provodi sa svojom decom u Los Anđelesu.

Profimedia
 

Pored krstarenja i uživanja u lepotama Amalfija, ona je imala priliku da isproba lokalne morske specijalitete restorana Lo Sciglio.

Tamo se uputila u društvu bliskih prijatelja, a za tu priliku odabrala je očaravajuću haljinu sa šarenim cvetnim desenom na kojoj preovladavaju plavi i ružičasti tonovi.

Profimedia
 

Reč je o efektnom modelu čiji je gornji deo plisiran, a donji se spušta u vidu raskošne suknje sa kaišem koji je naglasio vitak struk holivudske zvezde.

A koliko je zgodna i isklesana u šestoj deceniji imali smo prilike da vidimo tokom njene proslave 54. rođendana kada je pozirala u oskudnom bikiniju oduševivši čitav svet svojom linijom.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike