Ovog puta cipele su zvezde stajlinga: Jelena Đoković oduševila elegantnim poslovnim izgledom

28.08.2023

12:07

0

Autor: K. O.

Supruga najboljeg tenisera ne greši kada su modni izbori u pitanju

Ovog puta cipele su zvezde stajlinga: Jelena Đoković oduševila elegantnim poslovnim izgledom
Copyright Profimedia

Čitav svet sa pažnjom prati njena javna pojavljivanja, bilo da su na tribinama ili nekim drugim povodom. Ovog puta Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića stigla je na prikazivanje filma "Mudrost traume" u sjajnom elegantno poslovnom stajlingu koji je posebno začinila odličnim parom slingback sandala.

S obzirom na to da je izvršna direktorka Fondacije Novak Đoković, Jelena je organizovala nekoliko projekcija dokumentarnog filma širom Srbije koji istražuje zašto se zapadno društvo suočava s povećanim brojem mentalnih poremećaja i hroničnih bolesti.

Uz svetloplavu oversized košulju čiji je donji deo ugzrala u pencil suknju Jelena je obula odličan par Diorovih sandala.

 

 

U pitanju su sandale špicastog vrha sa gornjim platnenim delom i belom trakom na kojoj je izvezena fraza "J'Adior", a ukrašene su ravnom mašnom. Diorov par slingback sandala s potpeticom od 10 centimetara njenom stajlingu dao je dodatnu dozu elegancije.

Celu modnu priču upotpunila je zlatnim lančićem s priveskom, te satom i nizom narukvica i prstenja. Kosa joj je bila blago talasasta, a šminka minimalna kojom su dominirale "nude" ružičaste usne.

BONUS VIDEO:

 


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike