Lepota bez estetskih zahvata: Šarliz Teron pobornik je prirodnog izgleda, voli što njeno lice stari (FOTO)

25.08.2023

11:11

0

Autor: K. B.

Holivudska glumica Šarliz Teron (48) nedavno je izjavila da se neće podvrgavati određenim pravilima koja vladaju u svetu slavnih ličnosti

Lepota bez estetskih zahvata: Šarliz Teron pobornik je prirodnog izgleda, voli što njeno lice stari (FOTO)
Copyright Profimedia

Poznata po svojoj prirodnoj lepoti među glumicama, Šarliz Teron istakla je da se protivi ideji usporavanja procesa starenja. Ova Južnoafrikanka, koja ima dugogodišnju karijeru u Holivudu, izrazila je svoju naklonost prema prirodnom starenju lica.

"Iako se moje lice menja, volim što se to događa i što starim. Ljudi često pretpostavljaju da sam imala zahvate na licu, jer me pitaju što sam uradila. Moram im objasniti da to nije slučaj", rekla je Šarliz, kako prenosi "Allure".

 

 

Ona je takođe podelila svoje mišljenje o konceptu lepote koji prezire.

"Uvek sam imala problema s tim kako se godine odražavaju na muškarce i žene. Muškarci u godinama se porede s finim vinom, dok se žene povezuju sa svežim cvećem. To mišljenje prezirem i želim da se tome suprotstavim. Verujem da žene treba da stare na način koji odgovara njima samima", istakla je glumica.

Šarliz je takođe najavila da se više neće podvrgavati drastičnim promenama tela u sklopu svoje karijere.

"Nikada više neću prihvatiti ulogu u filmu zbog koje bih morala da se ugojim 20 kilograma. Sada u ovim godinama to ne bih mogla tako lako da skinem. Nažalost, to sam već prošla sa 43 godine. Posle tog iskustva sam godinu dana pokušavala da povratim svoju kilažu. Konačno sam se obratila lekaru i rekla mu da se osećam bolesno jer ne mogu da smršam. Tada mi je objasnio da su te promene teže u određenim godinama", iskreno je priznala Šarliz.

 

 

Ona je dodala da sada shvata kako je sve to lakše dok si mlađi i da redovno vežba kako bi održala formu.

Glumica je takođe otkrila da je njena stilistkinja imala izazove u oblačenju za premijere nekih filmova zbog promena u njenoj težini.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike