Najlepša žena na svetu u novom telu: Monika Beluči zrači vitkom figurom (FOTO)

24.08.2023

10:54

0

Autor: K. B.

Monika Beluči (59) se fotografisala za naslovnu stranu španskog izdanja magazina "Harper's Bazaar", gde je istakla vitku figuru

Najlepša žena na svetu u novom telu: Monika Beluči zrači vitkom figurom (FOTO)
Monika Beluči - Copyright Profimedia

Slavna glumica je pozirala u nekoliko veoma elegantnih kombinacija, predstavljajući svoj prefinjeni stil. Na naslovnoj strani je zablistala u glamuroznoj crnoj haljini sa volanima od tila na crne tufnice, a kasnije je pozirala u mrežastom kombinezonu prekrivena dugim kaputom.

Iako će slavna glumica uskoro napuniti 59 godina, ona i dalje pleni svojim šarmom, gracioznošću i neospornom lepotom, što je čini jednom od najlepših žena na svetu. Monika Beluči je u junu iste godine potvrdila glasine o vezi sa poznatim režiserom Timom Barton, a u nedavnom intervjuu je kratko dotakla temu svoje ljubavne priče.

 

 

"S Timom sam pronašla divan duh. Upoznala sam spektakularnu dušu", izjavila je ona sa osmehom.

Monika Beluči i Tim Barton su se mesecima zabavljali u tajnosti pre nego što su svoju romansu obelodanili javnosti. U tom periodu, veza je bila osnažena dubokim razumevanjem i povezanošću.

"Što se tiče našeg odnosa, mogu reći da mi je drago što sam upoznala čoveka za sebe, pre svega. To je jedan od onih susreta koji se retko dešavaju u životu. Znam tog čoveka, volim ga, a sada ću raditi s njim i kao režiserom. To je početak još jedne avanture", rekla je Monika za francuski magazin "Elle" pre nego što je započela rad na filmu "Beetlejuice 2" zajedno s Bartonovim rediteljskim vodstvom.

 

 

Monika i Tim su se prvi put upoznali pre 16 godina, ali je njihova romantična veza počela u oktobru 2022. godine, kada su se ponovo sreli na Lumière filmskom festivalu u Lionu. Pre Tima Bartona, Monika Beluči je bila u vezi sa umetnikom Nikolom Lefevreom, koji je 18 godina mlađi od nje. Takođe, do 2013. godine bila je u braku sa glumcem Vensanom Kaselom, sa kojim ima dve ćerke, Devu (18) i Leonu (13).

 

 

U intervjuu za "Harper's Bazaar", Monika je podelila svoje razmišljanje o slavi i naglasila da želi da zadrži veći deo svog života privatnim. "Slava je dvostruko oštar mač. Ona izaziva radoznalost, ali istovremeno može izazvati i suprotne emocije. Kad ne radim, volim da vodim normalan život - idem u kupovinu, vodim svoje ćerke u školu...", istakla je jedna od najlepših žena na svetu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike