Lepota koju vreme ne menja: Životne navike slavnog modela (54) koji izgleda jednako očaravajuće kao i pre dve decenije

02.08.2023

15:22

0

Autor: K. B.

Jedna od najlepših žena u istoriji modelinga, Kristi Tarlington, danas ima 54 godine i oduvek izgleda izvanredno, što nije čest slučaj među njenim koleginicama

Lepota koju vreme ne menja: Životne navike slavnog modela (54) koji izgleda jednako očaravajuće kao i pre dve decenije
Kristi - Copyright Profimedia

Američka manekenka Kristi Tarlington bila je značajna figura devedesetih godina i deo legendarnog tima supermodela koji su inspirisali vodeće dizajnere širom sveta. Njena karijera obuhvatala je prošetane piste najprestižnijih modnih brendova, pojavljivanje na naslovnim stranama poznatih modnih i beauty časopisa, a zapamćena je i po svojoj ulozi u kultnom spotu Džordža Majkla za pesmu "Freedom!".

Iako se u proteklim godinama posvetila privatnim biznisima koje je pokrenula, povremeno se vraća na modnu pistu, gde i danas ostavlja publiku bez daha. Ono što je posebno primetno kod nje je činjenica da nije poklekla pred trendom estetske hirurgije.

Kristi Tarlington danas ima 54 godine, a njen izgled je podjednako zavodljiv kao u vrhuncu njene karijere. Odlučila je da ne koristi botoks i s ponosom nosi svoje bore, zračeći samopouzdanjem.

U intervjuu za Marie Claire, Kristi je otkrila da preferira pravo ljudsko lice umesto onog koje je oblikovao hirurg. Divi se ženama koje su izbegavale estetske zahvate, jer veruje da pravo lice odslikava životnu priču svake osobe.

 

 

Ona naglašava da su takve žene njen uzor, a kao ikonu lepote navodi Džejn Birkin, čije lice pokazuje prirodnu lepotu i prihvatanje starenja. Kristi veruje da će i ona biti jedno od tih lica koje neće podleći pritisku i ostati verni sebi.

Kada je reč o njenom izgledu, otkriva svoju jednostavnu beauty rutinu. Koristi sredstva za čišćenje lica i serum vitamina C tokom dana kako bi koža bila hidrirana. Uveče, primenjuje masku za lice i kremu, što je sve što je potrebno da ostane zadovoljna svojim odrazom u ogledalu.

 

 

Joga je njen omiljeni način da ostane smirena, fit i u formi, dok šetnje i trčanje takođe čine deo njenog zdravog načina života. Kristi Tarlington je inspiracija mnogima, pokazujući da je prihvatanje prirodnog starenja i negovanje pravog lica put ka istinskoj lepoti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike