Šarliz Teron otkrila kakve filmove više neće snimati: Mogla sam da se zakucam u zid a da ne osećam bol (VIDEO)

23.08.2023

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je zbog jedne uloge pala u tešku depresiju

Šarliz Teron otkrila kakve filmove više neće snimati: Mogla sam da se zakucam u zid a da ne osećam bol (VIDEO)
Šarliz Teron - Copyright Profimedia

Oskarovka Šarliz Teron je u nedavnom intervjuu otkrila da više ne želi da prolazi kroz fizičke transformacije zbog filmskih uloga, jer njeno telo to više ne podnosi.

- Nikada više se neću ugojiti 18 kilograma za neki film. Ne želim to više da radim jer je teško rešiti se tih kilograma. Kada sam imala 27 godina, glumila sam u filmu "Monster". Izgubila sam 13 kilograma gotovo preko noći. Izbacila sam tri obroka i vratila se na svoju uobičajenu kilažu - rekla je glumica.

Profimedia
 

Teronova je za ulogu u ovom filmu osvojila Oskara i nije imala problem sa vraćanjem u formu, ali je s godinama skidanje dodatnih kilograma postalo problem. 

Teška depresija

Godine 2018. glumica je u filmu "Tully" igrala majku koja pati od postporođajne depresije i za tu ulogu se ugojila čak 22 kilograma, navodi Varajeti, a prenosi Index. Zbog toga je pala u depresiju, a trebalo joj je više od godinu dana da se vrati na staru kilažu. 

- Htela sam da osećam ono što je osećao lik koji igram i gojenje mi je pomoglo da dođem u to stanje uma, što me je veoma iznenadilo. Pala sam u tešku depresiju. Prvi put u životu sam jela puno nezdrave hrane i unosila mnogo šećera. Nisam bila baš zabavna na snimanju - otkrila je holivudska zvezda.

Više ne mogu da hodam

Osim što joj postaje sve teže da gubi kilograme, glumica je istakla da joj je sve teže da snima opasne vratolomije za filmove jer joj je potrebno više vremena da se oporavi od povreda.  

Šarliz Teron Profimedia
 

- Više nego lice, htela bih da vratim telo koje sam imala sa 25 godina i kojim sam mogla da se zakucam u zid a da sledećeg dana ne osećam nikakav bol. A sada, ako ne vežbam tri dana i onda se vratim u teretanu, više ne mogu da hodam. Ne mogu ni da sedim na WC šolji - dodala je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike