Kakav par! Najzgodnija žena na svetu pokorila klub u disko haljini plešući sa svojim verenikom ragbistom (FOTO)

07.08.2023

19:06

0

Autor: K. O.

Još jedno fenomenalno seksi izdanje lepe pevačice

Kakav par! Najzgodnija žena na svetu pokorila klub u disko haljini plešući sa svojim verenikom ragbistom (FOTO)
Copyright Profimedia

Slavna pevačica Nikol Šerzinger trenutno uživa na luksuznom odmoru sa verenikom Tomom Evansom. Par je ovog puta za svoj odmor izabrao Sardiniju.

Dok su dani rezervisani za uživanje na prelepim plažama, pevačica i ragbista se noću zabavljaju u ekskluzivnim klubovima.

Prilikom jednog od provoda "uhvatili" su ih i paparaci. Par je u subotu uveče posetio jedan popularan noćni klub u gradiću Porto Červo. Za ovu priliku oni se se sjajno skockani, a fotografije svedoče da su se fenomenalno proveli.

Profimedia
 

U uskoj i kratkoj disko haljini Nikol je izgledala zanosno, pa je ukrala svu pažnju u klubu. Mada, moramo priznati da joj je sjajno parirao zgodni bivši ragbista u modernom crnom odelu.

Slavna 45-godišnjakinja pokazala je svoju zanosnu, izvajanu figuru u glamuroznoj, ali seksi kombinaciji idealnoj za lude letnje žurke.

Profimedia
 

Kosu je zalizala i podigla u visoki rep, a ovu kombinaciju upotpunila je efektnim, visećim minđušama, kao i vamp šminkom.

Njena fenomenalna figura sa 45 godina proizvod je stroge rutine vežbanja, kao i izbalansirane ishrane.

A kada je pogledate teško biste poverovali da je u pitanju žena koja je imala problema sa samopouzdanjem i poremećajima u ishrani.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike