Nikol Šerzinger priznala da se borila sa bulimijom: Bio je to jedan od okidača za raspad "Pusiket Dolsa"

17.11.2021

20:22

0

Autor: Marija Mitić

- Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene - ispričala je popularna pevačica

Nikol Šerzinger priznala da se borila sa bulimijom: Bio je to jedan od okidača za raspad "Pusiket Dolsa"
Nikol Šerzinger Profimedia - Copyright Profimedia

Nikol Šerzinger, koja važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena sveta, zaprepastila je javnost kada je u jednom od nedavnih intervjua otkrila da je bolovala od bulimije - psihološkog poremećaja vezanog za ishranu.

Nikol je tako otkrila i da je ovaj poremećaj imao veliki i negativan uticaj na taj perod njenog života, a bio je i jedan od okidača za raspad grupe "Pusiket Dols", u kojoj je tada bila jedan od vokala.

Profimedia
 

- Bulimija je toliko uticala na moj život da sam gubila glas i nisam mogla da pevam, a sve se događalo u trenutku dok sam gradila karijeru u grupi. Jednom me je čak i menadžer pronašao na podu onesvešćenu - ispričala je Nikol i dodala da danas nema problem sa prihvatanjem svog tela.

 

 

- Danas mnogo više prihvatam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi, a s 14 godina sam počela da trčim. Usred noći bih izašla iz kuće i trčala jer sam bila uverena da moram da budem mršavija i da moja bedra moraju da izgledaju baš onako kako sam zamislila. Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene -  ispričala je Nikol.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike