Isplivao snimak star 12 godina! Nikol ovako odreagovala na tvrdnje da je ona napravila sastav „One Direction"? Šok!

30.07.2022

05:55

0

„Titula" osnivača do sada je bila u rukama Sajmona Kauela, međutim, sve se gotovo preko noći promenilo

Isplivao snimak star 12 godina! Nikol ovako odreagovala na tvrdnje da je ona napravila sastav „One Direction"? Šok!
profimedia-0597382139 - Copyright Profimedia

Sastav „One Direction", skraćeno „1D", jedan je od najpopularnijih boj bendova. Osnovan je 2010. godine posle takmičenja u britanskom „X Faktoru, iz kog su tada izašli kao trećeplasirani. Bili su potpisali ugovor s kućom „Syco Records" Sajmona Kauela, koji je i sve ove godine važio za čoveka „zbog kog grupa i postoji i kom zbog toga treba reći hvala".

Međutim, sve se promenilo pošto se na jutjubu pomenutog „X Faktora" pojavio snimak star 12 godina, na kom se svakako jasno vidi da je „1D" u stvari „sklopila" Nikol Šerzinger.

U klipu iz sedme sezone čuvenog talent-šoua, tadašnje sudije - Šerzingerova, Kauel i Luis Volš, vide se kako „vagaju" koji pevači bi „ipak trebalo da nastave takmičenje u grupi, jer su kao solo izvođači suviše talentovani da bi ih neko propustio". Tako su Hari Stajls, Nil Horan, Luj Tomlinson, Lijam Pejn i Zejn Malik počeli da rade zajedno.

- Oni su najslađi boj bend ikada! Mnogo mi se sviđa ovo. Devojčice će ih obožavati. Mislim da će biti super - rekla je bila Nikol.     

Pošto se za ovo pročulo, veruje se da je pevačica posle godina i godina tišine prokomentarisala na Instagramu:

- Kako da ne poludiš dok istina ne ispliva?

 

Izazovni snimak privukao je ogromnu pažnju posebno zbog ove poruke koju je zaključila emotikonom namigivanja i srcem, a pevušila je „Night changes" od „1D". Međutim, nije isticala da li je ovo i zvanično njen odgovor na snimak koji trenutno kruži društvenim mrežama.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike