"Latte" šminka, preplanuli ten i bež nijanse: Megan Markl se modno uparila sa suprugom

05.08.2023

12:22

0

Autor: K. O.

Novi trend savršeno joj pristaje

"Latte" šminka, preplanuli ten i bež nijanse: Megan Markl se modno uparila sa suprugom
Copyright Profimedia

I vojvotkinja prati trendove! A ukoliko ste i vi na mrežama sigurno ste primetili da je ovog leta TikTok preplavljen tzv. 'latte' trendom šminkanja. 

Osmislila ga je bjuti influenserka Rejčel Rajgler, a sam naziv njena je kovanica. A zapravo je poenta u izboru boja, pa su svuda postale hit neutralne nijanse bele kafe, od svetlo smeđe do karamel nijanse. Preko 55 miliona heštegova dostigao je latte, a pored influenserki i blogerki, ovom osunčanom izgledu nisu odolele ni zvezde.

Od tada su mnoge poznate zvezde poput Hejli Biber viđene kako prihvataju ovaj šik način šminkanja za sofisticirani, blago osunčan, blistav ten.

A sada je i Megan Markl ponela nešto slično i moramo da priznamo da joj nijanse bele kafe savršeno pristaju.

Profimedia
 

Upravo se za tu elegantnu nijansu odlučila i ona tokom snimanja videa kojim su ona i njen suprug, princ Hari na veb stranici Zaklade Archewell, najavili novi projekt pod nazivom Responsible Technology Youth Power Fund.

U pitanju je nova inicijativa koja predstavlja 26 izuzetno mladih pojedinaca i organizacija usmerenih na preoblikovanje budućnosti tehnologije. Video prikazuje par u razgovoru s talentovanim pojedincima s kojima su pričali o tome kako tehnologiju učiniti sigurnom za buduće generacije. I naravno, kao i uvek kada je ona u pitanju, mnogima nije promakao izgled vojvotkinje od Saseksa.

Profimedia
 

Ona retko greši, a ovog puta odlučila se za provereno rešenje - monohromatski izgled.

Slučajno ili namerno, Megan je baš u skladu s popularnim TikTok trendom, s obzirom na njen šik autfit. Nosila je elegantni dvodelni komplet koji se sastojao od Bleusaltove dolčevite bez rukava i odgovarajuće duge suknje, a stajling je zaokružila mladalačkom frizurom i prirodnim make-upom. Sve je dodatno začinila zlatnim minđušama i s nekoliko zlatnih narukvica.

Princ Hari bio je ležerno obučen, noseći belu košulju podvrnutih rukava u kombinaciji s chino pantalonama u kamel boji.

 

 

Nikome nije promaklo to da su njih dvoje modno potpuno usklađeni, a bilo je i onih koji su to protumačili kao želju da se istakne zajedništvo jer su se pojavili napisi kako im u braku više na cvetaju ruže.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike