Urnebesni video: Devojke htele da se snime kako đuskaju, ali je pas imao drugačije planove za njih

03.04.2024

17:19

0

Autor: V. I.

Često se život dešava mimo naših planova

Urnebesni video: Devojke htele da se snime kako đuskaju, ali je pas imao drugačije planove za njih
Copyright Printscreen / TikTok

Dve prijateljice su sredile i pripremile za veselje koje ih je čekalo na zabavi pored bazena. Sa željom da zabeleže trenutak zabave, odlučile su da snime video za TikTok na kojem plešu i zanosno se uvijaju.

Međutim, sasvim neočekivano, pas jedne od njih imao je potpuno drugačije planove. U momentu kada je njihov ples doživljavao vrhunac, ljubimac je iznenada potrčao prema njima i svojim skokom lansirao svoju vlasnicu direktno u vodu.Ovaj smešan preokret događaja inspirisao je vlasnicu videa da uz snimak doda duhovit opis: "Evo zašto nikada ne izlazim iz kuće."

 

 

@hannahstocking This is why i mever leave the house 🤣🤦‍♀️ @Lele Pons ♬ Dile Austin Millz Remix - Austin Millz

 

Video je vrlo brzo postao viralan na internetu, privukavši pažnju više od 13,4 miliona gledalaca koji nisu mogli da se suzdrže od smeha. Reakcije u komentarima bile su izuzetno pozitivne, s mnogima koji su ovaj video proglasili za "najbolji ikad", dokazujući da ponekad nepredviđeni trenuci donose najviše veselja i smeha.

Ovaj događaj ne samo da je nasmejao veliki broj ljudi širom sveta, već je takođe postao primer kako spontani i neplanirani momenti mogu rezultirati nekim od najzapamćenijih i najzabavnijih iskustava.

Urnebesni snimak pokrenuo je talas duhovitih komentara, anegdota i sličnih priča među korisnicima, stvarajući zajednički osećaj radosti i povezanosti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike