Plivanje zimi sa prelepim pogledom na Alpe: Ovaj bazen će vas naterati da razmislite o putovanju u Austriju (FOTO)

29.01.2024

20:02

0

Autor: K. B.

Savršena kombinacija zimskih aktivnosti na otvorenom i prostranog spa centra površine 2200 kvadratnih metara, sa pet bazena i šest sauna, čini Tuxerhof idealnim odredištem za opuštajući odmor

Plivanje zimi sa prelepim pogledom na Alpe: Ovaj bazen će vas naterati da razmislite o putovanju u Austriju (FOTO)
Copyright Profimedia

Udišući svež planinski vazduh i uživajući u brčkanju u bazenu, posetioci mogu uživati u predivnom pogledu na snegom prekrivene alpske vrhove, pružajući dovoljno razloga za putovanje u Austriju. Ovaj hotel se nalazi u tirolskim Alpima, između kristalnih planinskih jezera, skijališta i šumskih predela, na nadmorskoj visini od 1300 metara u selu Vorderlanersbach, neposredno uz žičaru koja vodi do skijališta Zillertal 3000, svega sedam kilometara udaljenog od Hintertuxa.

 

 

Osim opuštanja uz različite tretmane i bazene, gosti mogu krenuti na skijaške ture. Zahvaljujući glečeru Hintertux, skijaši posebno uživaju u ovom regionu, a tome doprinosi i mreža od 300 kilometara skijaških staza povezanih žičarama. Tokom toplijih dana, skijaše zamenjuju planinari koji istražuju ovaj predeo Austrije s jednakim entuzijazmom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike