Kuce iz visokog društva: Dizajnerka šešira Kejt Midlton i Ledi Gage lansirala pseće šešire koji koštaju čitavo bogatstvo

05.10.2023

09:25

0

Autor: V. I.

Sav novac prikupljen od prodaje biće uplaćen u dobrotvorne svrhe

Kuce iz visokog društva: Dizajnerka šešira Kejt Midlton i Ledi Gage lansirala pseće šešire koji koštaju čitavo bogatstvo
Copyright Profimedia

Avon Golding, dizajnerka šešira Kejt Midlton, kreira kalendar slatkih kučića sa fensi šeširima kako bi skupila 12.000 dolara kao pomoć skloništu za kućne ljubimce.

 

 

Talentovana umetnica, čije šešire osim buduće kraljice nose Megan Markl, ali i poznate ličnosti poput Ledi Gage - nedavno je lansirala kalendar Haute Dogs za 2024. godinu.

Preslatki kalendar, koji sada već izlazi šestu godinu zaredom, sadrži 12 različitih rasa pasa koji svi nose šeširiće koji spadaju u visoku modu..

 

 

"Svi fotografisani psi su spaseni od sigurne smrti“, rekla je Avon za People i dodala: "Ovaj kalendar pokazuje svetu da ovi psi u nevolji mogu da budu najbolji prijatelji i porodični ljubimci a mnogi od njih još pokušavaju da pronađu svoj dom.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Reeve (@youandthedog)

 

Ove godine prihod od kalendara će ići u Harbin SHS Animal Rescue, neprofitnu organizaciju registrovanu u SAD-u koju vodi mala grupa volontera u Kini. Oni su udomili preko 4.000 pasa samo u Americi, spasavši ih od ilegalne trgovine psećim mesom i odlaska u klanicu.

 

 

Dizajnerka Rejčel Trevor Morgan, čije je šešire nosila pokojna kraljica Elizabeta, donirala je šešir koji predstavlja engleski čamac sa slamnatim detaljima inspirisan Henley regatom, prestižnom veslačkom smotrom koja se održava svake godine. Šik dizajn nosi šarmantna manekenka rase korgi po imenu Alis, koja je spasena iz kamiona koji je odvozio životinje u klanicu i usvojena u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Instagram printscreen
Korgi Alis

Ostali dizajneri uključeni u projekat su Liz Krosman, Grejn Maher i Džesika Broas.Od svog početka, kalendar s kucama prikupio je preko 85.000 dolara za međunarodne dobrotvorne organizacije za spasavanje pasa a ovim izdanjem za 204. godinu ima za cilj da prikupi još 12.000 dolara.

Profimedia
 

Pa, nadamo se da će uspeti!

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike