Naterajte ga da poludi i da vas želi non-stop: Ključni trikovi za održavanje muške pažnje

13.06.2024

13:37

0

Autor: V. I.

Naučite kako da jednostavnom trikom zadržate pažnju muškarca

Naterajte ga da poludi i da vas želi non-stop: Ključni trikovi za održavanje muške pažnje
Copyright Freepik

Eni Najt, priznata kao seksualno najaktivnija žena u Australiji, nedavno je podelila jedan ključni trik za zabavljanje tokom potkasta "Double Dose" sa Talijom Madison. S iskustvom od preko 500 partnera, Eni nudi jedinstven uvid u dinamiku muško-ženskih odnosa.

Igrice u vezama

Tokom podkasta, Eni i Talija su razgovarale o važnosti igranja igarica kada započinjete vezu. Prema Eninim rečima, pokazivanje prevelikog interesa odmah može uplašiti muškarce. Umesto toga, savetuje da se ponašate kao da ste zauzeti, što će ih naterati da vas više žele. Ona veruje da je ovo ključ za zadržavanje njihovog interesovanja i stvaranje želje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Balansiranje između interesa i hladnoće

Eni je naglasila da je važno balansirati između pokazivanja interesa i zadržavanja sopstvene autonomije. „Iz onoga što sam iskusila, ako odmah pokažete previše interesovanja, oni se uplaše i pobegnu“, objašnjava ona. Igranje ovih malih igara ne znači da menjate sebe, već da privlačite njihovu pažnju na pravi način.

Tokom diskusije, Talija je objasnila da se pristup menja u zavisnosti od toga da li tek upoznajete nekoga ili se već zabavljate. Eni se složila i dodala da, iako se može činiti frustrirajuće, ove igre pomažu u zadržavanju interesovanja muškaraca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Kul pre svega

Talija je zaključila diskusiju naglašavajući važnost zadržavanja imidža „kul devojke“ u vezi. Na ovaj način, možete zadržati interesovanje muškarca i izbeći scenario u kojem on misli da izlazi sa previše privrženom osobom.

Pored ovih saveta, Eni je takođe komentarisala kako neki muškarci preskaču predigru, što može uticati na zadovoljstvo u vezi. Ona je otvoreno razgovarala o značajnom prihodu koji zarađuje od svoje karijere modela na OnlyFansu, tvrdeći da inkasira 200.000 AUD (oko 150.000 funti) mesečno.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike