Priznao je ženi opsesiju drugom: Nakon samo tri reči, sve je oprostila

11.05.2024

13:38

0

Autor: K. B.

Dejvid (64) i Rut (58) su danas terapeuti koji pomažu parovima u rešavanju bračnih problema, ali nije uvek bilo tako

Priznao je ženi opsesiju drugom: Nakon samo tri reči, sve je oprostila
Copyright Profimedia

Njihov brak je bio na ivici raspada kada je Dejvid upoznao jednu ženu na kursu. Nakon kratkog razgovora s njom, postao je opsednut. "To nije bila normalna zaljubljenost, bilo je čudno i uznemirujuće. I pre sam bio zaljubljen, ali ovo je bilo drugačije. Od tada su prošle godine, izlečio sam se od toga", priznao je Dejvid.

Kada je odlučio da sve prizna svojoj supruzi, Rut koja je terapeut bila je zgranuta. "To je bilo u sklopu moje terapije. Bila je zgranuta kad je to čula", rekao je Dejvid. Nije mogao da prestane da misli na tu ženu i na internetu je pronašao slična iskustva o "opsesivnoj ljubavi". "Stalno sam ponavljao svaku reč koju mi je rekla, svaki najmanji gest. Čim bih se probudio, ponavljao bih u glavi šta bih mogao da joj kažem ako mi priđe. Bio bih oduševljen kad mi je odgovorila na mejl i potpuno potišten kad nije", ispričao je Dejvid. Priznao joj sve Rut zbog toga što mu je bila potrebna pomoć. Kada joj je rekao: "Mi smo jači", njegova supruga je znala da je reč o problemu, a ne o "uobičajenoj prevari".

Freepik
 

Rut je bila kritična prema Dejvidovom ponašanju, ali je i sama prolazila kroz težak period nakon očeve sahrane. Ipak, nakon godinu dana, Dejvid se otvorio i poverio Rut o svojim osećanjima. "Nedeljama je razmišljao o njoj, dan i noć. Gledao je forume na internetu o situaciji u kojoj se našao", rekla je Rut koja je svom suprugu obećala podršku. Konačno su zajedno radili na rešavanju problema, a Dejvid je prekinuo svaku komunikaciju s drugom ženom. Danas, Dejvid i Rut pomažu parovima sličnim problemima u braku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike