Riba briznula u plač zbog bivšeg, tip je tvrdio da je baš mene sanjao pre 10 godina: Ovo su neki od najgorih dejtova Srba

04.05.2024

21:21

0

Autor: K. O.

Sakupili smo neka od najgorih iskustava momaka i devojaka

Riba briznula u plač zbog bivšeg, tip je tvrdio da je baš mene sanjao pre 10 godina: Ovo su neki od najgorih dejtova Srba
Copyright Freepik

Ponekad stvarno nije lako kada si solo-igrač, pa si prinuđen da izlaziš na sastanke. Nekad i samo da bi ostao u formi, a nekad i nekome daš šansu jer se rukovodiš onom - nikad ne znaš u kom grmu čuči zec.

A izgleda su neki sa svojih sastanaka morali da pobegnu i brže od tog zeke iz grmića. Aplikacije možda donekle olakšavaju stvar, ali ne postoji osoba koja nije doživela da joj se pojavi neko ko uopšte ne liči na svoju fotografiju. U redu je da staviš najlepšu, ali ne i fotošopiranu na kojoj izgledaš kao Megan Foks, a u stvari si Ružna Beti. Ovo je primer jer se muškarci najčešće žale da na slici izgleda kao grom, a u prirodi kao da ju je grom spalio. Izgleda da žene bolje fotošopiraju.

Sad šalu na stranu, i muški pol zna da slika biceps, a prikrije pivski stomak. Može biti da i oni imaju lepšu stranu za fotkanje...

Elem, evo kako su prošli naši sugrađani na nekim od svojih dejtova. Imena su izmenjena zbog anonimnosti.

- Lik je doputovao avionom iz druge zemlje da me vidi i izvede na večeru. Doneo fenomenalan buket ruža, otišli u eksluzivan restoran, uz najbolju hranu i vino. Ja sam mislila da sam upoznala princa, a onda je celo veče pričao samo o sebi, bukvalno mi nije davao da progovorim, šta god kažem, on me poklopi. Čak mi je pričao i kako je muvao druge devojke - počela je svoju priču Sandra (29). - Vrhunac večeri je bio kada smo posle večere otišli na piće i on je shvatio da je propustio boks meč. Onda ga je vratio na telefonu i sat vremena gledao dok sam se ja smarala.
Pošto je prenoćio u hotelu, videli smo se sutradan na ručku, ali ja nisam više bila zainteresovana. On se čudio jer je očekivao da ćemo se makar poljubiti. Onda mi je rekao ja sam mislio da si ti princeza, na šta sam mu odgovorila - za princezu treba princ.

Freepik
 

- Našla sam se sa dečkom sa kojim sam se prethodno dopisivala. Sve je delovalo lepo, on sladak, fin, da bi mi on u jednom trenutku rekao - znaš, moram da ti kažem ja imam devojku. I mislim da je dobro što sam iskren. Ostala sam zatečena. A posle pet minuta mi kaže - jao, odvezana ti pertla i saginje se i vezuje mi pertlu. I dalje se čudim. Danijela (26) 

- Pojavila se kuma tadašnje devojke, i dok je ista otišla do toaleta, kuma mi saopštila sledeće: "Ako je za'ebeš iskopaću ti oči". Darko (35)

- Dogovorila sam se sa dečkom da se nađemo u kafiću. Ja sam stigla i čekam ga, on ulazi i seda za šank. Šalje mi poruku - ne mogu sad da priđem, tu je neka devojka koja me je zagrlila i poljubila, pa ću doći za desetak minuta. Totalno sam izneverovala. Tara (23)

- Dugo sam se dopisivao sa jednom ribom. I bilo je zabavno, uveliko smo prešli na malo lascivnije poruke. Jedno veče oboje smo bili u gradu sa društvom, počela je vrela prepiska i pao je dogovor da idemo kod nje. Došli smo, počeli da se ljubimo i mazimo, a njene najlon čarape toliko smrde da mi kreće nagon za povraćanjem. Plus je cela smrdela na dim od cigareta i alkohol iz kafića. Nisam hteo da ispustim priliku za seks, međutim, toliko mi je bilo loše, da sam se izgovorio da mi nije dobro i otišao, Darko (31)

Freepik
 

- Našla sam se sa dečkom i mi tako pričamo. Onda mi on pokazuje svoju tetovažu na podlaktici na kojoj se vide dve siluete, muška i ženska sa leđa. Kaže mi kako je on mene sanjao pre deset godina i da sam mu ja u snu rekla da će sve biti u redu i da sada kada je mene sreo, zna da sam ja ta žena, njegova srodna duša. Pretpostavljam da istu priču priča svim devojkama. Leonora (28)

- Izašla sam sa tipom na drugi sastanak. Šetali smo tako, predložio je da kupimo sladoled i sednemo na klupicu u parku. Ideja je bila sjajna sve dok nije rekao da možemo da ocenjujemo ribe koje prolaze ocenom od 1 do 10. Nije bilo sledećeg sastanka. Jelena (25)

- Izašla sam sa dečkom i sve je delovalo fino i on je delovao uljudno sve dok nije izneo zapažanje da ne bi bilo loše da se ipak oblačim malo atraktivnije. Pa, rođače, šta će biti posle godinu dana veze, moći ću da nosim samo ono što mi ti kažeš. Marijana (31)

- Devojka je na sastanak dovela najbolju drugaricu. Celo veče su me unakrsno ispitivale, osećao sam se kao kod istražnog sudije. Pretresle su ceo moj ljubavni život, bukvalno od simpatije iz vrtića. Kad je najbolja drugarica rešila da nas malo ostavi nasamo, moj entuzijazam je uveliko nestao. Stefan (24)

Freepik
 

- Bio sam na sastanku sa jednom slatkom devojkom. Stvarno mi se sviđala. I tako dok smo šetali naleteli smo na neki par. Ona je bukvalno pobelela kao da je videla duha. Ćutala je i posle 100 metara se rasplakala. To je bio njen bivši kog očigledno nije prebolela i to sa devojkom sa kojom ju je varao dok su bili u vezi. Igor (33)

- Tip je na sastanak došao sa psom. I to velikim i agresivnim. Pas je neprestano kidisao na druge pse i lajao, a čini mi se da mu ni ja nisam bila baš po volji. Normalno, zbog psa smo mogli samo da se šetamo po parku, a ja sam stekla utisak da je to uradio da bi izbegao da me izvede na neko pristojno mesto. Tea (26)

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike