Devojka podelila snimak sa neprijatnog sastanka: "Šokiralo me je ono što sam ugledala u odrazu njegovih naočara" (VIDEO)

05.02.2024

13:32

0

Autor: K. B.

Devojka koja je krenula na sastanak s nadom da će upoznati potencijalnog partnera doživela je iznenađenje koje bi svakoga ostavilo u šoku

Devojka podelila snimak sa neprijatnog sastanka: "Šokiralo me je ono što sam ugledala u odrazu njegovih naočara" (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Freepik

Priča o njenom iskustvu brzo se proširila zahvaljujući video-snimku koji je podelila na TikToku, prikazujući kako se ono što je trebalo da bude romantično veče pretvorilo u razočaranje.

Na snimku, uz pratnju teksta "Volela bih da se šalim", devojka je otkrila ključan detalj koji je promenio sve. Ona je, naime, postala neplanirani detektiv, primetivši u odrazu naočara muškarca s kojim je bila na sastanku da on zapravo pretražuje profile drugih žena na aplikaciji za upoznavanje. Uprkos tome što se nalazio na sastanku s njom, njegova pažnja bila je usmerena na mobilni telefon, tražeći druge potencijalne partnere.

 

@hangoversteer I wish I was kidding. #fyp #inlove #bumble @ppidhebwklwosjwpqlqmbdb ♬ original sound - hangoversteer

 

Ovaj postupak ne samo da je pokazao nedostatak poštovanja prema devojci s kojom je bio na sastanku, već je i otkrio njegovu pravu nameru. Umesto da uživa u trenutku i upozna osobu koja je sedela preko puta njega, on je birao da svoje vreme posveti virtualnom svetu traženja drugih žena.

Reakcije na TikToku su bile brojne i uglavnom osuđujuće prema ponašanju muškarca. Korisnici su devojci poručili da je zaslužila mnogo bolje i hvalili su njenu sposobnost da primeti tako suptilan, ali otkrivajući detalj. Mnogi su isticali da je njena pažnja na nivou detektiva i da je trebalo odmah da napusti sastanak, dok su drugi komentarisali kako je situacija pokazatelj da se prava lica ljudi često otkriju na najneočekivanijim mestima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike