Izgleda kao ugledna žena, bez podrške, a krije ozbiljnu tajnu kad su intimni odnosi u pitanju (FOTO)

07.03.2024

22:17

0

Autor: K. B.

Britanka Nikola Hovard deli svoju priču o tome zašto je spavala sa više od 100 ljudi, uključujući muškarce i žene, ističući da to smatra "potpuno normalnim"

Izgleda kao ugledna žena, bez podrške, a krije ozbiljnu tajnu kad su intimni odnosi u pitanju (FOTO)
Copyright Profimedia

Sa 53 godine, Nikol, koja izgleda konzervativno i ugledno, otvoreno govori o svojoj prošlosti i otkriva kako se nosi s dvostrukim standardima koje žene često susreću.

Nikol ističe da ne oseća stid zbog svoje prošlosti i tvrdi da niko ne bi trebao osećati sram zbog svojih intimnih odnosa. Ipak, suočava se sa protivljenjem svoje porodice i prijatelja, ističući dvostruke standarde kojima su žene izložene u društvu. Ona naglašava da bi reakcije bile drugačije da je muškarac u istoj situaciji.

"Stvarnost je da žene imaju jednako jaku seksualnu želju kao i muškarci, možda čak i jaču. Mi žene takođe tražimo zadovoljstvo, a ne samo da pružimo muškarcima vrhunac. Želim da i moj partner uživa, ali to mora biti uzajamno. Inače, koja je svrha?" izjavila je Nikola.

 

 

Njoj intimni odnos nije toliko bitan

Nikolina percepcija intimnih odnosa oblikovala se još u tinejdžerskim godinama, a prva ozbiljnija veza kada je imala 17 godina imala je značajan uticaj. 

"Moj stav prema intimnom odnosu počeo je da se formira kada sam spavala sa svojim prvim ozbiljnim dečkom ubrzo nakon što sam napunila 17 godina. Bili smo zajedno samo kratko vreme i on me nije forsirao, ali osećala sam da je to ono što želim da učinim", rekla je Nikola koju je tadašnji momak ostavio samo nedelju dana kasnije. Tada je shvatila da intimni odnos nije toliko bitan.

 

 

Iako je tokom tridesetih često imala nasumične veze tokom izlazaka s prijateljima, Nikola naglašava da je imala i devet ozbiljnih veza tokom svog života, uz granicu da ne ulazi u odnose sa oženjenim osobama.

Iskustvo u poliamornoj vezi 2008. godine dodatno je obogatilo Nikolinu perspektivu. Iako je priznala da su takve veze često složene, Nikola je delila svoje iskustvo o tome kako je zajedno sa svojim tadašnjim partnerom formirala vezu sa drugim parom, iako su se kasnije rastali.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike