Pet tajnih muških fantazija koje vam nikada neće priznati: Jedna će vas posebno iznenaditi

31.01.2024

22:24

0

Autor: K. B.

Muške seksualne fantazije su često kompleksnije i raznolikije nego što se obično misli

Pet tajnih muških fantazija koje vam nikada neće priznati: Jedna će vas posebno iznenaditi
Copyright Profimedia

One služe kao beg od stvarnosti, a neke od njih se smatraju tabuom i retko se javno priznaju. Evo pet neuobičajenih muških fantazija:

Varanje

Iako većina muškaraca nikada ne bi prevarila partnerku, fantaziranje o seksu sa drugom ženom je uobičajeno. Ova fantazija može biti "sigurno isprobana" kroz igru uloga u spavaćoj sobi, bez stvarnog varanja.

Predavanje

Pored želje za dominacijom, mnogi muškarci maštaju i o situacijama gde su oni ti koji su podređeni i gde žena kontroliše seksualni čin.

Gledanje

Vizuelna stimulacija je važna za muškarce, a fantazija o gledanju seksualnih činova je česta. To može uključivati snimanje ili fotografisanje vlastitog seksualnog čina ili posmatranje seksualnog čina drugih, uz njihov pristanak.

Profimedia
 

Seks u troje sa drugim muškarcem i partnerkom

Ova fantazija može izgledati odbojno, ali neki psiholozi je tumače kao oslobađanje od posesivnosti, gde muškarac dopušta svojoj partnerki da istraži seks u troje na drugačiji način.

Seks sa prijateljicom

Fantazija o seksu s prijateljicom je poput javne tajne. Iako ovo ne znači da prijateljstvo mora prerasti u nešto više, ta ideja često postoji u mislima muškaraca, ali je rijetko izražena zbog potencijalnog uništavanja dugogodišnjeg prijateljstva.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike