Bred Pit o najsrećnijoj vezi u svom životu: Njena ljubav mi je neizbrisiva

11.06.2023

21:42

0

Autor: K. B.

Među svim ljubavnim avanturama, jedna veza je ostala usađena u Bredovo srce

Bred Pit o najsrećnijoj vezi u svom životu: Njena ljubav mi je neizbrisiva
Bred Pit - Copyright Profimedia

Bred Pit, jedan od najpoznatijih glumaca u Holivudu, ima bogatu istoriju veza sa mnogim poznatim damama, uključujući svoje bivše supruge Dženifer Aniston i Anđelinu Džoli. Međutim, postoji jedna veza koja je posebno obeležila njegovo srce - veza sa nekadašnjom devojkom Džulijet Luis, koju on i dalje voli.

Profimedia
 

Bred je upoznao Džulijet na snimanju njihovog filma 1990. godine, kada je ona imala samo 17 godina, dok je on bio stariji punih deset godina. Bez obzira na razliku u godinama, njih dvoje su se zaljubili i postali jedan od najlepših parova u Holivudu.

Njihova veza trajala je tri godine, ali su početkom 1993. godine odlučili da se raziđu. Iako je Džulijet kasnije izjavila da Bred više nije deo njenog sveta, nedavno je Bred prisustvovao sećanjima na vreme provedeno s njom. U intervjuu za Vanity Fair, on je otvoreno priznao da još uvek voli tu ženu i da je njihova veza bila jedna od najboljih u njegovom životu. Ipak, istakao je i težinu realnosti da ljubav ne pobeđuje sve.

Nakon raskida, Bred i Džulijet su se ponovo našli na setu filma "Kalifornija", gde su zajedno glumili. Iako su njihovi putevi krenuli različitim smerovima, ostaje neizbrisivo sećanje na vreme provedeno zajedno.

Bred Pit je ostavio dubok trag u svetu filma i ljubavnim vezama, a veza sa Džulijet Luis će zauvek ostati deo njegove prošlosti koju pamti sa ljubavlju i poštovanjem.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike