Bred Pit otkrio najgoru ulogu u karijeri: To me je izluđivalo! (VIDEO)

06.06.2023

19:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je film iz 2004. godine

Bred Pit otkrio najgoru ulogu u karijeri: To me je izluđivalo! (VIDEO)
Bred Pit - Copyright Profimedia

Uprkos tome što je već godinama jedna od najvećih holivudskih zvezda, Bred Pit nije lišen razočaravajućih izvedbi u filmovima. Far Out Magazine prenosi da je slavni glumac svoju ulogu u filmu „Troja“ iz 2004. godine nazvao ličnim razočarenjem i smatra je jednom od najlošijih uloga u karijeri.

Profimedia
 

Filmu je nedostajala tajanstvenost

- Nisam mogao da se pomerim iz sredine kadra i to me je izluđivalo. Razmazio me je rad sa Dejvidom Finčerom. Da se razumemo, ovo nije napad na reditelja  Volfganga Petersena. Njegov film „Das Boot“ je jedan od najboljih filmova svih vremena, ali „Troja“ je tokom snimanja postala komercijalni film. Svaki kadar je govorio: „Ovde je heroj!“. Filmu je nedostajala tajanstvenost. Posle toga sam odlučio da ću da radim samo na kvalitetnim pričama -  izjavio je glumac.

Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello
 

„Troja“ je bila veliki hit, zaradila je preko 497 miliona dolara, iako je buždet iznosio između 175 i 185 miliona. Film je bio i nominovan za Oskara, ali Pit nije bio zadovoljan.  

I ja sam pravio greške

- „Troja“ me je naterala na razmišljanje i podstakla da sledim svoj instinkt. Radio sam na „Troji“ jer sam odustao od jednog drugog filma, a morao sam da snimim nešto za studio. Odlučili su da mi daju ulogu u „Troji“. Snimanje nije bilo loše iskustvo, ali film nije išao u smeru u kojem sam hteo da ide. I ja sam pravio greške u karijeri - zaključio je Pit.  

Profimedia
 

Poslednji film u kom smo imali priliku da ga gledamo je bio „Vavilon“, a trenutno sa Džordžom Klunijem snima „Wolves“ i radi na filmu o Formuli 1.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike