Bred Pit ponovo udara na Anđelinu Džoli: Nastavlja se spor oko vinograda vrednog 160 miliona dolara!

03.06.2023

12:47

0

Kako se navodi, on smatra da je to namerno uradila da mu se osveti

Bred Pit ponovo udara na Anđelinu Džoli: Nastavlja se spor oko vinograda vrednog 160 miliona dolara!
Anđelina Džoli i Bred Pit - Copyright Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit već godinama su na ratnoj nozi, a sada se ponovo pokrenula jedna stara borba. Glumica je, kako se već navodilo, prodala polovinu njihovog vinograda u Francuskoj i to ruskom oligarhu. 

Vrednost ovog poseda procenjena je na 160 miliona dolara, a još dok su bili u braku, dogovorili su se da niko neće prodati svoj deo bez dozvole onog drugog. Međutim, očigledno Anđelina za to nije marila. 

Profimedia
Bred Pit u vinogradu u Francuskoj

U pravnim dokumentima, koji su podneti u Los Anđelesu u četvrtak, ukazuje se da je glumac pomogao da se uveća profit vinograda, a nedavno je proslavio i to što je roze vino koje se tu proizvodi dobilo nagradu "Najpoželjnije roze vino iz Provanse na svetu".

Profimedia
Vino Breda Pita

Pitovi advokati tvrde da je Džolijeva tajno prodala svoj deo još 2021. godine, nakon spora koji su imali oko starateljstva nad decom.

- Kao što će se dokazati na sudu, Anđelinine radnje su bile nezakonite i ozbiljno su oštetile Pita, a sve to kako bi se nepravedno obogatila - piše u dokumentima. 

Profimedia
Bred Pit i Anđelina Džoli

Džolijeva je, kako takođe piše u tužbi, svoj udeo prodala proizvođaču alkoholnih pića, sa sedištem u Luksembrugu, a koji je u vlasništvu ruskog oligarhara Jurija Šeflera. Njega je Pit nešto ranije odbio, pa ga je ovo još više zabolelo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike