Ceo internet poludeo je za ovom salatom sa krastavcima: Treba vam pet minuta za pripremu, a ukus će vas oduševiti (VIDEO)

10.06.2024

14:45

0

Autor: K. O.

Napravite nešto drugačije od standardnih namirnica koje konzumirate

Ceo internet poludeo je za ovom salatom sa krastavcima: Treba vam pet minuta za pripremu, a ukus će vas oduševiti (VIDEO)
Copyright Profimedia

Sezona je svežeg voća i povrća, a salate su nezaobilazne uz svaki obrok. Mnogi ljudi obožavaju krastavac koji je zdrav i odlično osvežava u ovo doba godine. I dok ga većina mahom jede na tradicionalan način uz malo soli, ulja, eventualno sirćeta, jedan način pripreme omiljenog krastavca postao je hit na internetu.

Sve je počelo od TikToka, a pretpostavljamo da se razlog njene popularnosti krije u jednostavnosti pripreme, a odličnom ukusu.

Neće vam oduzeti ni pet minuta, a imaćete kvalitetan, zdrav i ukusan obrok. Ova salata će vas ujedno i osvežiti i zasititi, posebno ako je konzumirate uz integralni hleb ili tost.

Freepik
 

Sastojci za viralnu krastavac salatu:

  • krastavac
  • pavlaka
  • sirće
  • beli luk u prahu
  • sveža mirođija
  • crveni luk
  • so
  • biber

Priprema:

Ceo postupak pripreme možete videti na video snimku koji je podelila @feelgoodoodie koju samo na TikToku prati preko dva miliona ljudi, a aktivna je i na drugim mrežama.

 

@feelgoodfoodie

Make this creamy cucumber salad this summer – perfect on its own or with anything grilled! ♬ original sound - Feel Good Foodie

 

Najpre isecite jedan veći krastavac uz pomoć ljuštilice. U posudi pomešajte pavlaku, sirće, svežu mirođiju i beli luk u prah. Dodajte krastavac, a zatim i luk takođe isečen tanko uz pomoć ljuštilice. Na kraju dodajte so i biber po ukusu.

Kako ona kaže, salata se odlično slaže sa bilo kojom hranom sa grila, a može i da se stavi na tost i pojede.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike