Otkrivena nova genijalna funkcija ručke iznad vrata automobila: Snimak sa TikToka šokirao milione

28.11.2023

16:14

0

Autor: V. I.

U moru viralnih otkrića na internetu, jedan nam pokazuje i kako da olakšamo svakodnevni život

Otkrivena nova genijalna funkcija ručke iznad vrata automobila: Snimak sa TikToka šokirao milione
Ilustracija - Copyright Profimedia

Gotovo svakodnevno se na internetu pojavljuju video-snimci koji postaju viralni jer gledaocima otkrivaju neočekivane upotrebe svakodnevnih predmeta. Ovog puta u fokus je došao automobil, tačnije ručka iznad njegovih vrata. Jedna žena je otkrila inovativan način korišćenja ove ručke i time oduševila milione korisnika.

Profimedia
 

Ručka iznad prozora na unutrašnjoj strani automobila najčešće služi da onaj ko se vozi drži ruku na njoj ili da se okači vešalica s odećom. Međutim, jedna korisnica TikToka je otkrila da u dršci postoji skriveni mehanizam koji omogućava da ručka ostane u otvorenom položaju. To onda znacno olakšava kačenje odeće ili hvatanje ručke.

Na snimku objavljenom na TikToku, žena je podelila svoje otkriće uz komentar: "Ovo sam otkrila tek danas." Video je izazvao šok i oduševljenje među korisnicima društvenih mreža, pregledan čak 7,1 milion puta.

 

@sanne_vberkel I was today years old #fyp #fy #car #didntknow

 

U jednom od komentara, korisnik je izrazio svoje oduševljenje rečima: "Imam osećaj da svakg daan naučim nešto na TikToku, ovo je genijalno."

Otkriće je tako postalo tema diskusija i inspiracije na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili zahvalnost za deljenje korisnog saveta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike