Dirljiv prizor: Prasence koje je živelo u betonskom oboru prvi put na livadi (VIDEO)

15.11.2023

12:03

0

Autor: V. I.

Konačno žive život kakav zaslužuju

Dirljiv prizor: Prasence koje je živelo u betonskom oboru prvi put na livadi (VIDEO)
Copyright Profimedia

Kada prasići izađu napolje prvi put nakon što su čitav život držani u betonskoj štali, to može biti prilično dirljivo i lepo iskustvo. Svinje su neverovatno inteligentne i društvene životinje koje imaju prirodnu sklonost ka istraživanju, traženju hrane i uživanju u prirodi.

Norveška tiktokerka Cesilieee je uhvatila ovaj trenutak na video snimku, koji je tako je dirljiv - pogledajte samo kako su srećni!

 

@cesilieee You have to see this this 🥰 Pretty emotional 🥹 Watch as two pigs who have been inside a barn their entire life experience being in nature for the first time 🥹 Exploring their new home. #pigsoftiktok # #gris #farmlife #farm #norge #nortura #bondensbeste #nature #møreogromsdal #emotionalmoments #cuteanimals #norge ♬ original sound - Cesilie

 

Nakon što su čitav svoj život proveli u zatvorenom prostoru gledanje njihovih početnih koraka napolju na prirodnom terenu, travi i zemlji prizor je koji dirne i najtvrđe srce.

Svinje često pokazuju ponašanje popu uživanja na suncu ili istraživanju okoline, kao što možete videti u ovom videu.

Ova tranzicija predstavlja više od samo promene pejzaža; simbolizuje povratak prirodnijem i obogaćenom načinu života ovih životinja. To je trenutak kada mogu da izraze svoje urođeno ponašanje, iskuse nove senzacije i ponovo se povežu sa svojim instinktima, što je i dirljivo i prijatno za gledati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike