Porsche na nivou: Kupovina najskupljeg modela zahteva strpljenje

05.10.2023

16:09

0

Autor: K. B.

Porscheova odluka da zahteva čekanje od godinu dana postala je značajna tema u svetu automobila

Porsche na nivou: Kupovina najskupljeg modela zahteva strpljenje
Copyright Profimedia

Porscheova odluka da kupci koji žele da postanu vlasnici modela Porsche 911 S/T moraju čekati godinu dana pre nego što stvarno postanu vlasnici izazvala je znatiželju i pitanja. Fran Moser, prvi čovek game modela 911 i 718, pružio je objašnjenje za ovu neobičnu praksu.

Model Porsche 911 S/T, iako počinje sa cenom od više od 290.000 evra, veoma je tražen automobil, a mnogi smatraju da će postati dragocen kolekcionarski primerak. Ipak, Porsche želi da spreči dalju preprodaju ovog modela.

Fran Moser iz Porschea izjavio je da su primili izuzetno veliko interesovanje za ovaj automobil, posebno izvan Sjedinjenih Američkih Država. Zbog toga su odlučili da postave minimalni period zadržavanja od godinu dana za kupce u SAD-u. To znači da će prvi vlasnici ovog modela u SAD-u morati da iznajme automobil na godinu dana pre nego što stvarno postanu vlasnici.

Ova odluka ima za cilj da osigura da automobili budu dostupni istinskim entuzijastima, koji će uživati u vožnji i ceniti ovaj model u godinama koje dolaze. Prve isporuke modela Porsche 911 S/T očekuju se na proleće sledeće godine, a radi se o trenutno najskupljem novom Porscheu u ponudi i najpoželjnijem modelu 911.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike