Trik za odmrzavanje vetrobranskog stakla postao hit na internetu: Ne morate čak ni da izađete iz automobila (VIDEO)

14.12.2022

08:54

0

Autor: Z.A.S.

Ovaj video obavezno prosledite svim vozačima tinejdžerima

Trik za odmrzavanje vetrobranskog stakla postao hit na internetu: Ne morate čak ni da izađete iz automobila (VIDEO)
Zamrznuti vetrobran - Copyright Profimedia

Sa padom temperature i vozači više razmenjuju savete, ali i dele trikove uz pomoću kojih jedni drugima olakšavaju vožnju, ili, recimo, one za odleđivanje stakala.

Ovoga puta se na TikToku pokrenula rasprava o najboljem načinu za odmrzavanje vetrobranskog stakla, a jedna tiktokerka je odlučila da sa svima podeli brzinski trik, koji je, naravno, odmah postao viralan.

U pitanju je jako jednostavan trik i ne zahteva nikakav dodatni napor, pa čak ni izlazak iz automobila.

Niske temperature razlog su zašto vozači na TikToku raspravljaju o najboljem načinu za odmrzavanje vetrobranskog stakla, a jedna je tiktokerka podelila je brzinski trik koji je odmah postao viralan.

- Snimam ovaj video svake godine. Kada vam je vetrobransko staklo zaleđeno, obavezno spustite zaslone za zaštitu od sunca, tako da se protok vazduha zaustavi i led se brže otopi - objasnila je žena u videu.

U videu piše i da ga treba proslediti svim vozačima tinejdžerima.

Video je brzo prikupio 3,9 miliona pregleda i više od 282.000 lajkova, a  tiktokerisu bili prilično oduševljeni i mnogi su priznali da nisu imali pojma o jednostavnom savetu.

@saraedeutsch Teen drivers need to know this! Frozen windshield are about to be a thing with all the cold and snow #winter #buffalosnowstorm #winterweather #snow #teendriver ♬ original sound - Sara Deutsch

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike