I danas pljuskovi i grmljavinske nepogode s olujnim vetrom: Udaraće i grad!

19.07.2021

06:33

0

Autor: M.Vukićević

Minimalna jutarnja temperatura od 17 do 21°C, maksimalna dnevna od 25 do 29°C, u Negotinskoj Krajini do 32°C

Tanjug/Tanja Valič

U Srbiji u ponedeljak promenljivo oblačno, veoma sparno i nestabilno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Duvaće slab do umeren, tokom dana ponegde i pojačan severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 17 do 21°C, maksimalna dnevna od 25 do 29°C, u Negotinskoj Krajini do 32°C.

U Beogradu u ponedeljak promenljivo oblačno, veoma sparno i nestabilno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 20°C, maksimalna dnevna 26°C.

U Srbiji i u utorak promenljivo oblačno, veoma sparno i nestabilno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Maksimalna temperatura od 24 do 28°C. U sredu stabilizacija vremena, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, ali i uz jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 23 do 27°C. U četvrtak i petak sunčano i toplije, ali uz svežija jutra. Maksimalna temperatura u petak od 28 do 32°C. Za vikend suinčano i veoma toplo, uz maksimalne tempetrature i preko 35°C.

U Beogradu u utorak promenljivo oblačno, veoma sparno i nestabilno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Maksimalna temperatura do 27°C. U sredu stabilizacija vremena, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, ali i uz jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura 25°C. U četvrtak i petak sunčano i toplije. Maksimalna temperatura oko 30°C. Za vikend suinčano i veoma toplo, uz maksimalne tempetrature i preko 35°C.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti