Dr Kon: Jedino logično da nevakcinisana deca slušaju nastavu onlajn

05.08.2021

23:55

2

Autor: M.Vu

Epidemiolog je izjavio da je jedino logično rešenje koje vidi za početak školske godine odvajanje vakcinisanih od nevakcinisanih učenika

Antonio Ahel/ATAImages

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je jedino logično rešenje koje vidi za početak školske godine odvajanje vakcinisanih od nevakcinisanih učenika starijih od 12 godina – oni koji su primili vakcinu da idu na nastavu, a oni koji nisu da budu na onlajn nastavi.

Kon je za “Kurir” rekao da takvu odluku „mora da donese Ministarstvo prosvete“.

-Ne možete da ostavljate zajedno zaštićene i nezaštićene, i to prvenstveno u interesu nezaštićenih – kazao je Kon i dodao da je u situaciji kada raste broj zaraženih, jedno od vrlo važnih pitanja kako će se školski kolektivi rešavati.

Pročitajte još:

Prema njegovim rečima, Ministarstvo prosvete trebalo bi da reši i problem nastave za mlađe od 12 godina.

-Najverovatnije će biti da učenici od prvog do četvrtog razreda idu na nastavu, a petog i šestog da kombinuju dan onlajn, dan nastava. I nošenje maski je obavezno – naveo je član Kriznog štaba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (2)

Comments(2)

  1. Irina kaže:

    Jedino logično je da ti na Golom otoku tucaš kamen

  2. Jovan kaže:

    Deca nisu ugrožena od ovog virusa, to je poznato od početka ove lažne pandemije. Kad nisu u školi igraju se na ulici najnormalnije i bez maski i ostalih “mera” koje nemaju naučnu osnovu i nikakvih problema nisu imala. Cela ova marketinška kampanja nije osmišljena da ljudima bude bolje, jedino to je sigurno…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti