Noć u Beogradu: Polako se povećava broj kovid suspektnih pacijenata

02.08.2021

07:52 >> 08:18

0

Autor: A.S.

Izvor: Tanjug

Dežuralo je 19 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 85 puta put, od toga 16 intervencije na javnim mestima

Noć u Beogradu: Polako se povećava broj kovid suspektnih pacijenata
24sedam/Katarina Mihajlović

Protekla noć u Beogradu protekla je mirno, a prema izveštaju i iz Hitne pomoći, bilo je 85 intervencija.

Na Zvezdari, u Pirandelovoj ulici kod broja 52a, motociklista je sinoć oko 20.30 sati udario u zid i zadobio teške telesne povrede, rečeno je u Hitnoj pomoći, a mladić je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Pročitajte još:

Dežuralo je 19 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 85 puta put, od toga 16 intervencije na javnim mestima.

Kao i svake noći, ekipe su intervenisale nekoliko puta i zbog lica u alkoholisanom stanju, koja su vožena na odeljenje toksikologije VMA.

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, polako se povećava broj suspektnih kovid pacijenata, ali situacija se može i dalje smatrati redovnom.

Pročitajte još:

Tokom protekle noći bilo je više poziva građana sa psihijatrijskim problemima, ali i hroničnih bolesnika koji se javljaju zbog srčanih tegoba, zbog bola u grudima, asmatičnih napada i hipertenzije, kao i onih koji su se raspitivali za simpome prehlade i kovida.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti