Zaokupljeni svojim svetom! Horoskop otkriva ko je najveći egocentrik od svih?

25.11.2021

18:00

0

Biti ponosan nije negativna osobina, sve dok ne postane preterana

Zaokupljeni svojim svetom! Horoskop otkriva ko je najveći egocentrik od svih?
Ilustracija - Copyright Profimedia

Prema astrologiji neki znakovi Zodijaka su veći egoisti od drugih. U svojim mislima oni su najsigurniji, najbolji, najpametniji i najlepši.

I iako svi mi s vremena na vreme poletimo i preteramo u egoizmu, ovi horoskopski znaci u tome prednjače.

Ovan

Kao prvi znak Zodijaka, Ovan zna kako da se nametne ispred svih. Pod vladavinom Marsa, Ovnovi su moderni ratnici, poznati po svojoj hrabrosti i potpunom odsustvu oklevanja. Nisu tako dobri u "rukovanju" emocijama, pa radije odlučuju da se njima i ne bave. Ovan ne može da primeti kada nešto nije u redu sa osobom sa kojom su. Zbog toga ispadaju samoživi, jer ne reaguju kada je drugima teško. Povrh toga, izuzetno su nestrpljivi, što samo pojačava sumnju u njihovu egoističnu stranu ličnosti.

Lav

Lavovi imaju prirodnu potrebu da sve oči budu uprte u njih, ali kada se osećaju ranjivo ići će do krajnjih granica kako bi bili sigurni da, bez obzira na sve, svi obraćaju pažnju na njih. Misle da su najbolji u svemu što rade, a jednom kad im nešto padne napamet teško ih je naterati da se predomisle. Uvek za sebe misle da su u pravu. Teško je nositi sa njima zbog stalne gladi za pažnjom i ogromnim egom koji ih opterećuje. Međutim, kada Lav ima zdravu kontrolu nad svojim egom, voli svaki deo sebe, uključujući i svoje mane. Oni prepoznaju da su nesavršeni, ali takođe veruju da ih te nesavršenosti čine lepima.

Profimedia
 

Rak

Nesiguran Jarac je čvrsto namotana lopta egoistične energije. Može se videti kako se neprestano hvale svakim svojim dostignućem i nadmašuju bilo koga kad god za to imaju priliku. Mogli bi čak i prikriveno sabotirati uspeh drugih ljudi kako bi sebe uzdigli. Nikada ne pristaju na manje od onoga što su zacrtali i šta misle da zaslužuju. Teže savršenstvu za sebe, a kada žele da ostvare ono što su zamislili, ne biraju sredstva i ne uzimaju u obzir tuđe emocije.

Devica

Device imaju dve strane svog ega. S jedne strane su perfekcionisti, odnosno neće propustiti priliku da se pohvale svojim talentima i radom. S druge strane, njihova potreba da sve bude savršeno može ih uništiti. Uprkos svemu što se vezuje za Device, one će uvek pomoći nekome kome je pomoć potrebna. Njihova dobra strana je što mogu da podnesu kritiku, a nije im strano ni da se nasmeju na svoj račun.

Profimedia
 

Škorpion

Škorpioni veruju da se svet vrti samo zbog njih. U razgovoru, ako shvate da nešto znate bolje od njih, iskoristiće svoje manipulativne veštine kako bi priču preusmerili u drugom smeru i pokazali da znaju više. Hteli bi da budu tajanstveni, ali ih egocentričnost odaje. U vezama su neretko ljubomorni, posesivni i paranoični čime mogu uplašiti i najhrabrije.

Bik

Oni su uvek u pravu i ništa ne možete učiniti da ih naterate da misle drugačije. Nijedna druga rešenja nisu prihvatljiva, osim onoga što su oni sami odlučili. Bikovi obično izgledaju neosetljivo jer se uvek prvo bave svojim problemima. Zapravo, nisu bezosećajni, samo su sebi prvi na listi prioriteta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike